Pärnu jahtklubi ürituste hooaeg jätkub

01.09.2010
Pärnu jahtklubi pikendab ürituste hooaega kevadeni

Seni vaid suvise kontserdipaigana tuntud Pärnu jahtklubi kutsub esmakordselt publikut nautima eriilmelisi kontserte ja üritusi ka sügistalvisel hooajal. Tulevikus võivad pärnakaid oodata purjetamise teleülekanded.

“Nagu suvel, pakume ka sel sügistalvel publikule nädalas kolme kontserti,” rääkis jahtklubi programmijuht Ott Tammsalu. “Pärnus on palju klubisid ja kõrtse, kuid keskealisele inimesele mõeldud kultuursemat meelelahutust pakutakse vähe. Tahame selle tühimiku täita. Arvan, et renoveeritud jahtklubi näol on Pärnu saanud juurde ühe atraktiivse kontserdipaiga.”

Kolmapäevaseid õhtuid aitab jahtklubi restoranis täita Pärnu Bluesiklubi, reedeti mängivad koos live-esinejaga meeleolumuusikat DJd ja laupäeval kõlab jahtklubis elav muusika. Kord kuus on oodata suuremat esinejat.

Jahtklubi plaanib läbi teemaõhtute tuua maailma pärnakaile koju kätte.

“Oktoobrist algavad iga kuu kolmandal reedel teemaõhtud, mille ajal oleme eri riigis, kõlab sealne muusika, pakume selle maa toite, räägime kultuurist ja ehk vaatame filmegi,” avas Tammsalu. “Loomulikult on soov kutsuda esinema mõni antud maa muusikat viljelev bänd. Esimene teemaõhtu viib Indiasse, aga kavas on veel näiteks Mehhiko teemaõhtu ja Kariibi mere kruiis.”

Loe lisa

Must muusik avab jahtklubi sügishooaja

Tänavu suvel ohtralt publikut kogunud Pärnu jahtklubi ootab muusikasõpru sügiselgi, kui 3. septembril aitab klubi sügishooaja avada Uganda multiinstrumentalist Joel Sebunjo.
Korraldajate teatel on Sebunjo noor ja andekas Aafrikast Ugandast pärit multiinstrumentalist ja laulja.

Sebunjo muusika peegeldab mitmetahulist Uganda rahvamuusika traditsiooni, kuid tema loomingu pärisosaks on ka näiteks Lääne-Aafrikas elava hõimu mandinked repertuaar. Oma teistkordsel Eesti tuuril esineb Sebunjo Uganda rahvapilli endongoga, mängib kalimbat (metallist lehtedega pöidlaklaver) ja loomulikult laulab.

Musta meest saadavad Pärnu jahtklubis ansabli Helletused kitarrist Paul Daniel ja ansamblist Paabel tuntud Tõnu Tubli perkussioonidel.

Loe lisa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv