Radisson Blu hotell, Tallinnat pärjati Rohelise Võtme keskkonnamärgisega

02.09.2010
Meil on heameel teatada, et 12. augustil pärjati Radisson Blu hotell, Tallinn keskkonnamärgise Green Key e. Rohelise Võtme sertifikaadiga.

Roheline Võti on rahvusvahelise majutusettevõtetele mõeldud keskkonnamärgis, mis on kasutusele võetud Taanis, Rootsis, Prantsusmaal, Gröönimaal, Leedus ja Eestis, eesmärgiga motiveerida ettevõtteid kasutama keskkonnasõbralikke tooteid ja tehnoloogiaid.

Kuna Rohelise Võtme keskkonnamärgise saamine eeldab säästva majandamise põhimõtete ja kriteeriumite täitmist oma igapäevases tegevuses, siis on meil välja töötatud oma keskkonnapoliitika, püstitatud keskkonnaalased eesmärgid ning koostatud tegevusplaan nende elluviimiseks.

Oleme uhked selle üle, et meie hotelli igapäevatöös pööratakse tavalisest rohkem tähelepanu keskkonnasõbralikkusele, oleme oma tegevuses ja otsustes keskkonnasäästlikud ning meie töötajad käituvad keskkonnateadlikult.

Meie hotelli keskkonnasäästlikku suhtumist peegeldab samuti väga selgelt liitumine “Rohelise programmiga”, mis on hea näide proaktiivse ehk ennetava keskkonnapoliitika rakendamisest. MTÜ Ökomeedia käesoleva aasta märtsis avalöögi saanud uue projekti “Roheline programm” algatus tähendab, et kõik programmiga liitunud organisatsioonid on otsustanud teha rohkem, kui neilt seadustega nõutakse. Programmi eesmärgiks on tõsta programmiga liitunud organisatsioonide töötajate keskkonnateadlikkust ja vähendada organisatsioonide keskkonnamõju läbi ressursside kokkuhoiu.

Radisson Blu hotell, Tallinn on veendunud, et just see ongi sotsiaalne või keskkondlik vastutus, kui hoolitakse oma töötajatest, klientidest ja keskkonnast, kus tegutsetakse.  

Radisson BLU hotell on 280 toa ning suure konverentsikeskusega äriklassi hotell Tallinna kesklinnas. Lisaks 150-kohalisele restoranile Seasons on hotellis grillrestoran Madissoni Grill & Baar ning kõrgeimal korrusel katusekohvik Lounge 24.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv