Tallinn 2011 uudiskiri

07.09.2010
Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 tuur jätkub Tartus ja Valgas
Eeloleval nädalavahetusel, 4. ja 5. septembril esitleb Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 end Tartu ja Valga elanikele. Tasuta peol löövad kaasa tsirkusetrupp Folie ning lauljad Ott Lepland ja Maarja-Liis Ilus.
Loe lähemalt...

"Aadama itku" otseesitlust kuuleb Klassikaraadios, ETVs on erisaated
Nargen Festivali korraldatava Pärdi Pidunädalate kava jätkub reedel, 3. septembril kahe Euroopa kultuuripealinna Tallinna ja Istanbuli tellitud teose "Aadama itk" esiettekandega Eestis. Ehkki kontserdipiletid on välja müüdud, saab kontserdist osa Klassikaraadio vahendusel.
Loe lähemalt...

Tallinn 2011 ja rahvusooper Estonia toovad lavale Wagneri "Parsifali"
31. augustil esitles rahvusooper Estonia suurteost "Parsifal", mille esietendus kõlab kultuuripealinn Tallinna ühe tippsündmusena Noblessneri valukojas 25. augustil 2011. Wagneri mastaapseim ooper valmib Tallinn 2011, Estonia ja Nargen Festivali koostöös.
Loe lähemalt...


Uue Maailma festivalil näeb tulevikutänavat
4. ja 5. septembril toimuva Uue Maailma
tänavafestivalil avatakse Uue Maailma Seltsi ja Tallinna Tehnikakõrgkooli koostöös Väike-Ameerika tänaval jalgrattatee. Uue Maailma tänavafestival on osa Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmist.
Loe lähemalt...


Euroopa filmiauhindade publiku lemmikut saab valida internetis
Euroopa Filmiakadeemia avas 1. septembril tänavuaastase Euroopa filmiauhindade publiku lemmiku üle-Euroopalise internetihääletuse. Publiku lemmiku preemia antakse kätte 4. detsembril toimuval filmiauhindade pidulikul galal Tallinnas.
Loe lähemalt...


Tallinna bussijaam hakkas sel nädalal helisema
Sel nädalal toimus Tallinna bussijaamas kultuuripealinna ootussarja „52 üllatust ja ideed“ raames rida vaatemängulisi ja põnevaid heli- ja videoperformance’e, etendusi ja installatsioone – see oli projekt "Bussijaam heliseb". Kultuuripealinna aasta alguseni jääb 18 nädalat.
Loe lähemalt...

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv