Eksootiline Island ja USA koos vaid 7500 krooni!

13.09.2010
Osta Estravelist soodushinnaga lennupilet USA idaranniku suurlinnadesse ja võid täiendava boonusena veeta kuni nädala põneva loodusega Islandil. Paari aasta tagune majanduskriis ei ole põrmugi kahandanud selle saareriigi looduse ilu ja omapära, küll aga on muutnud kohapealsed kulud turisti jaoks taskukohasemaks.

IslandPakkumise hinnad kehtivad algusega Skandinaaviamaade pealinnadest ja kohti on lendudele jaanuariks ja veebruariks.

Siin on ära toodud Stockholmist kui Eestile lähimast võimalikust reisi alguspunktist kehtivad hinnad. Väikse lisatasu eest saab reisi alustada ja/või lõpetada ka Kopenhaagenis (+ 300 kr suund) või Oslos (+150 kr suund). Reisi alguse ja lõpu linn võib olla erinev – see annab suurepärase võimaluse teha kuni kaks lisapeatust ka Skandinaavias.

Edasi-tagasi piletite hinnad Eesti kroonides algusega Stockholmist.

Boston al 7500 kr
New York al 7500 kr


Hinnas sisaldub soovi korral üks kuni seitsmepäevane peatus Islandil.
Peatuse võib teha nii mineku- kui tulekusuunal.

Hinnainfo ja kehtivus

Kõik hinnad on toodud alates, eeldades kohtade olemasolu odavaimas võimalikus broneerimisklassis. Soodsaimal tasemel kohtade lõppemisel võib lisatasu eest kasutada kõrgema prioriteediga broneerimisklasse.

Hinnad põhinevad kehtivatel valuutakurssidel ning sisaldavad kõiki makse ja lisatasusid seisuga 07.09.2010. Nii maksude ja lisatasude kui valuutakursi muutused pakkumise kehtivuse ajal on võimalikud ja võivad kaasa tuua ka pileti lõpphinna muutuse.

Hinnaalandused:

* 0–1 a (k. a) sülelaps maksab pileti eest u 15% täiskasvanu hinnast ilma õiguseta eraldi istekohale.
* Vanematele lastele kahjuks soodustusi ei ole.

Soodushinnad kehtivad lendudeks perioodil 11.01–15.03.2011.

NB! Euroopast väljuval suunal ei ole odavaimaid kohti peale veebruari lõppu, tagasitulek on võimalik ka märtsis.

Reaalne kohtade saadavus võib kuupäevade ja sihtkohtade lõikes suuresti erineda, odav lennuhind eeldab alati reisijapoolset paindlikkust reisi aja suhtes.

Tingimused
* Pakkumine kehtib ainult edasi-tagasi lennuks Iselandairi opereeritavatel lendudel alguse ja lõpuga Skandinaavias (Stockholm, Oslo, Kopenhaagen). Kummaski suunas on vajalik üks ümberistumine Reykjavikis.
* Reykjavikis on lubatud kuni seitsmepäevased vahepeatused.
* Pilet tuleb välja osta 24 tunni jooksul peale broneerimist
* Sihtpunktis tuleb viibida vähemalt ühel laupäeva ja pühapäeva vahelisel ööl ja reis ei või kesta kauem kui 1 kuu.
* Kõiki lennu alg- ja lõppsihtkohti võib omavahel kombineerida. Näiteks lennata Stockholmist Bostonisse ja tulla tagasi New Yorgist Oslosse.
* Pileti ostmise ajal peavad kõigile lendudele olema kinnitatud broneeringud, kuupäevasid lahtiseks jätta ei ole võimalik.
* Peale pileti väljakirjutamist ei ole seda ühelgi juhul võimalik reisija soovil tagastada. Kuupäevade muutused on teoreetiliselt võimalikud, kuid seotud väga suure (4000 kr) trahviga. Täiendavalt tuleb tasuda ka võimalik vahe muutmishetkel saadaoleva hinnaga.

Tellimine ja vabade kohtade päring
Lähema info saamiseks ja piletite broneerimiseks võta ühendust telefonil 6266 266 või kirjuta meile estravel@estravel.ee.

NB! Soodushinnaga lennukohtade arv on piiratud ning igal juhul väiksem kui samale lennule saadaolevate füüsiliselt vabade kohtade arv.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Kasutasin tööreiside broneerimiseks poolteist aastat Estravelit. Hätta ei jäänud kordagi. Aidati hea nõu, viisatingimuste selgituste,... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv