Viiking Spa-Hotelli protsetuurid 2010 aastal

21.09.2010
Maasikane Kätehooldus
Hellita oma meeli koduselt tuttava maasikalõhnaga. Maasika-suhkrukoorija mooniseemnetega ergutab vereringet silub ja pehmendab su nahka eemaldades hellalt liigsed osakesed andes mõnusa, pehme ja värske tunde su kätele. Sügavniisutav mask annab nahale vitamiine ja aitab nahal taastuda. Kogu selle naudingu kinnitab kreem, mis loob nahale kaitse välismõjutuste eest ja hoiab saavutatud pehmust.

Merineitsi vetikamähis 90 min
Salendav ning toniseeriv vetika ja kaneelihooldus, mis algab puhastava kehakoorimisega. Hooldus aitab kudedest eemaldada liigse vedeliku, põletab rasvarakke ning trimmib nahka. Vetikageeli ning kaneeli mähis toimib antiseptiliselt, soojendavalt ning vereringet ergutavalt. Hooldus lõpeb meeldiva massaažiga, milles kasutatakse efektiivset kaneelikreemi, mis soodustab salenemist ning jätab naha soojalt õhkama.

Spordimassaaž on sporditreeningu süsteemi koostisosa. Rakendatakse spordiga
tegeleja füüsilise täiustamise eesmärgil. Massaaži puhul on tähtis lihas-liiges süsteemi funktsionaalsuse tõstmine optimaalsele tasemele. Massaaž kujutab endast spetsiaalsete võtete kompleksi, mis tõstavad sportlikku töövõimet, valmistavad ette kestvaks aktiivseks lihastööks ja kiirendavad taastumisprotsesse. Massaaž on efektiivne vahend väsimusega võitlemisel. See on tugev ja intensiivne massaaž, mida tehakse kas treeningujärgselt lihastoonuse alandamiseks või enne treeningut lihastoonuse tõstmiseks.

Õlidispersioonvann + massaažitool

Õlidispersioonvann:

*annab kehale kaitsva soojuskesta ja piiravab nii soojuse kiirgumist ümbritsevasse keskkonda;
* parandab verevarustust ja tugevdab soojusprotsesse;
* muudab naha pehmeks ja elastseks

Dispersioonseade pihustab õliosakesed ühtlaselt vette laiali nii, et õli pindala suureneb 2500 kordselt ja tugevneb õli aktiivsus vees.

Me soovitame õlidispersioonvanni protseduuri kasutada, kui on probleemiks :

* soojusregulatsioonihäired (külmetavad käed ja jalad)
* ainevahetushäired (diabeet, rasvumine, kolesterooli tõus)
* nahahaigused (ekseem, atoopiline dermatiit, psoriaas)
* kuiv nahk
* kuseteede kroonilised põletikud
* stress, depressioon, unehäired
* kroonilised liigeshaigused
* seedetrakti, maksa ja sapiteede funktsiooni häired

Peale vanni klient ei kuivata, vaid paneb selga hommikumantli ja ta suunatakse lõõgastus ruumi, kus teda ootab 15 minutit lõõgastust massaažitoolis.

skoor

4.7

Viimane kommentaar:

"Veetsin selles hotellis koos oma emaga meeldiva nädalavahetuse. Tegemist oli vaikse ja meeldiva spaga. Eriti meeldis mulle soolasaun ning... (4.0)" Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv