Veealune rändnäitus jõuab peagi Rakverre

22.10.2010
Esmaspäeval, 4. oktoobril alustas Loo ujulast mööda Eestimaad teekonda harrastussukelduja ja rahvusvaheliselt tunnustatud professionaalse fotograafi Kaido Haageni rändnäitus “Silmad vees II”, mis märtsiks 2011 jõuab vee alla pea igas maakonnas.

Alates 31. oktoobrist on näitus üleval Rakvere Aqva Hotel & Spa ujulas.

Neli aastat tagasi riputas Kaido Haagen Kalevi basseinis vee alla pildirea veealustest elukatest. Näitus kandis nime “Silmad vees”. “Selleks, et külastaja saaks tõetruu ja vahva elamuse osaliseks, tuleb ta panna võimalikult sarnasesse keskkonda, kus pildid on tehtud,” selgitas Haagen näitusesaali eriskummalist valikut.

Nüüdseks on valminud uus seeria veealuseid pilte. Haageni sõnul erineb “Silmad vees II” lisaks rändnäituse formaadile, mis käib läbi pea kõik maakonnad, eelmisest üsna mitmeti. “Esimesel korral olid kõik fotod tehtud soojades meredes ja pildistatud filmile, nüüd on esitlusele tulev pildiseeria tehtud Eesti vetes ning digitaalse fotoaparaadiga,” lausus Haagen.

http://www.24tundi.ee/?id=328785

skoor

4.6

Viimane kommentaar:

"Teie juures oli mõnus aega veeta. Teenendus oli eeskujulik. Minu külastusajal oli osa saunu kahjuks elektririkke tõttu rivist väljas.... (4.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv