Felix uudiskiri
Mahlapressimine ja kõrvitsategu on Põltsamaal selleks aastaks läbi saanud. Valmistasime kogu vajamineva kõrvitsasalati ainult eestimaisest kõrvitsast. Teeme seda kindlasti ka edaspidi. Nüüd on aeg keskenduda praekapsa ja glöggi valmistamisele. Käesolevast kirjast leiad täpsemat teavet meie toidumeistrite viimastest uudistest.
Põltsamaa uued Glögid!!
Põltsamaa Glögid on saanud uue kuue ja veelgi parema sisu!
Glögidel on mõnus vürtsikas maitse ja aroom. Suurima naudingu saad kui kuumutad glögi kuni 70 kraadini, lisad juurde rosinaid ja sööd kõrvale kooritud mandleid.
Põltsamaa Glögg soojendab sind ühtviisi hellalt nii vaiksetel hetkedel iseendaga kui ka lõbusas seltskonnas.
Vaata täpsemalt siit.
Põltsamaa uued Glögid!!
Põltsamaa Glögid on saanud uue kuue ja veelgi parema sisu!
Glögidel on mõnus vürtsikas maitse ja aroom. Suurima naudingu saad kui kuumutad glögi kuni 70 kraadini, lisad juurde rosinaid ja sööd kõrvale kooritud mandleid.
Põltsamaa Glögg soojendab sind ühtviisi hellalt nii vaiksetel hetkedel iseendaga kui ka lõbusas seltskonnas.
Vaata täpsemalt siit.
Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid
Põltsamaa veinikelder avas suvehooaja21.05.2012
Felix uudiskiri!21.10.2011
Uudiste arhiiv
Aurupäevad24.07.2019
PS Troika kontsert Viitna Kõrtsis!30.04.2018
Ansambel Respekt Viitna Kõrtsis!28.02.2018
Kalju-lava suvekontserdid 201819.02.2018
Padise metsades avatud suusarajad19.02.2018
Jõuluvana rong10.11.2017
Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang