Felix uudiskiri

25.10.2010
Mahlapressimine ja kõrvitsategu on Põltsamaal selleks aastaks läbi saanud. Valmistasime kogu vajamineva kõrvitsasalati ainult eestimaisest kõrvitsast. Teeme seda kindlasti ka edaspidi. Nüüd on aeg keskenduda praekapsa ja glöggi valmistamisele. Käesolevast kirjast leiad täpsemat teavet meie toidumeistrite viimastest uudistest.

Põltsamaa uued Glögid!!

Põltsamaa Glögid on saanud uue kuue ja veelgi parema sisu!
Glögidel on mõnus vürtsikas maitse ja aroom. Suurima naudingu saad kui kuumutad glögi kuni 70 kraadini, lisad juurde rosinaid ja sööd kõrvale kooritud mandleid.

Põltsamaa Glögg soojendab sind ühtviisi hellalt nii vaiksetel hetkedel iseendaga kui ka lõbusas seltskonnas.

Vaata täpsemalt siit.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Põltsamaa, Jõgevamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv