Algavad koolitused Haapsalu Kutsehariduskeskus
Novembris algavad Haapsalu Kutsehariduskeskuses uued lühikoolitused.Koolitused toimuvad toimuvad õhtustel aegadel.
Saledaks saada ja jääda
Kuidas tervislike ja maitsvate toitudega oma elu kergemaks teha, teab Ülle Tuur omadest kogemustest, 15 kilo kadus nagu iseenesest. 20-ne aastase kokakogemusega Ülle õpetab, kuidas teha basiilikulasanget, kapsapitsat, maapirnisuppi. Kõik see on üllatavalt maitsev ja isuäratav.
Koolitus toimub 14. novembril kell 18.00 – 20.15 ja maksab 350 krooni. Koolituse viib läbi Haapsalu Kutsehariduskeskuse köögipraktikajuhendaja Ülle Tuur.
Prantsuse võluv veinivalik
Mille järgi Prantsuse veine valida? Millest üldse oleneb veini maitse? Kuidas päike veini kvaliteeti mõjutab? Millised on head veinipiirkonnad ning millist toitu prantslane millise veini juurde valib? Geograafia tundmine saab veini valikul vägagi oluliseks.
Kuigi maailma parimat veini pole olemas, on veinivalikuoskus siiski oluline. Koolitus on mõeldud neile, kes tahavad osata leida nii enda kui väärtuslike sõprade jaoks parimat.
Koolitus toimub 22. novembril kell 18.00 – 20.15, maksab 350 krooni
Koogid otse ahjust
Kõikidele innukatele ja lennukatele harrastusküpsetajatele õpetatakse, kuidas valmistada ja kaunistada imemaitsvaid minikooke. Kaasa saab ka mitu huvitavat retsepti.
Koolitus toimub 24. novembril kell 18.00 – 20.15, maksab 350 krooni.
Hõrgud üllatused peolauale
Tutvustame üllatavaid ja uudseid retsepte, millest osa ka praktikas läbi tehakse.
Koolitus toimub 30. novembril kell 18.00 – 20.15, maksab 350 krooni.
Saledaks saada ja jääda
Kuidas tervislike ja maitsvate toitudega oma elu kergemaks teha, teab Ülle Tuur omadest kogemustest, 15 kilo kadus nagu iseenesest. 20-ne aastase kokakogemusega Ülle õpetab, kuidas teha basiilikulasanget, kapsapitsat, maapirnisuppi. Kõik see on üllatavalt maitsev ja isuäratav.
Koolitus toimub 14. novembril kell 18.00 – 20.15 ja maksab 350 krooni. Koolituse viib läbi Haapsalu Kutsehariduskeskuse köögipraktikajuhendaja Ülle Tuur.
Prantsuse võluv veinivalik
Mille järgi Prantsuse veine valida? Millest üldse oleneb veini maitse? Kuidas päike veini kvaliteeti mõjutab? Millised on head veinipiirkonnad ning millist toitu prantslane millise veini juurde valib? Geograafia tundmine saab veini valikul vägagi oluliseks.
Kuigi maailma parimat veini pole olemas, on veinivalikuoskus siiski oluline. Koolitus on mõeldud neile, kes tahavad osata leida nii enda kui väärtuslike sõprade jaoks parimat.
Koolitus toimub 22. novembril kell 18.00 – 20.15, maksab 350 krooni
Koogid otse ahjust
Kõikidele innukatele ja lennukatele harrastusküpsetajatele õpetatakse, kuidas valmistada ja kaunistada imemaitsvaid minikooke. Kaasa saab ka mitu huvitavat retsepti.
Koolitus toimub 24. novembril kell 18.00 – 20.15, maksab 350 krooni.
Hõrgud üllatused peolauale
Tutvustame üllatavaid ja uudseid retsepte, millest osa ka praktikas läbi tehakse.
Koolitus toimub 30. novembril kell 18.00 – 20.15, maksab 350 krooni.
Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid
Uudiste arhiiv
Aurupäevad24.07.2019
PS Troika kontsert Viitna Kõrtsis!30.04.2018
Ansambel Respekt Viitna Kõrtsis!28.02.2018
Kalju-lava suvekontserdid 201819.02.2018
Padise metsades avatud suusarajad19.02.2018
Jõuluvana rong10.11.2017
Viimane kommentaar:
"Väga hea asukoht, väga soodne ja lihtne majutus. täname! (4.0)" Anna hinnang