11. detsembril alustab tegevust Lustilauduri Lumelauakool

09.12.2010
Lumelauakool pakub alates 11. detsembrist Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses lauasõidu algõpet kõigile huvilistele ning jätkab regulaarsete lumelauasõidu treeningutega kohalikele lastele. Algõppe kursused kõigile huvilistele toimuvad nädalavahetustel algusega kell 11.00.

Laste treeningud saavad võimalikuks tänu Albu Vallavalitsuse jätkuvale toele ning on eelkõige Albu valla lastele soodsalt kättesaadavad. Albu valla laste lumelauakool alustab tööd 14. detsembril kell 17.45. Sel hooajal hakkavad treeningud olema teisipäeviti ja neljapäeviti kell 17.45-19.30. Buss alustab liikumist Ahulast 17.15. Pärast treeningut toob buss ka tagasi.

Treeningutele on taas oodatud kõik eelmisel hooajal neil osalenud õpilased, kellega lumelauakool ise ühendust võtab. Uute õpilaste vastuvõtt selgub detsembri jooksul ja sellest antakse jooksvalt teada Valgehobusemäe kodulehel.

Lustilauduri Lumelauakooli õpitegevust aitavad sel hooajal korraldada ka instruktorid Vidrik Korp ning Sander Ilves. Täpsemat infot koolituste ja treeningute kohta saab lumelauatreenerilt Karel Kangrolt telefonil: 52 55 666 või e-mail teel: karel@swb.ee

Loe täpsemalt lumelauaõppe kohta siit

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv