Talveteater Laitse Graniitvillas 20. jaanuar 2011

17.12.2010
Neljapäeval, 20. jaanuaril kell 19 esietendub LAITSE GRANIITVILLAS Urmas Lennuki "Boob teab"

Etendused veel 3. ja 10. veebruaril.

Nimiosas Lauri Saatpalu, temaga koos Elina Pähklimägi, Raivo Trass ja Tõnno Linnas. Muusikaline kujundus Lauri Saatpalult, kostüüm Maarja Naan, lavastaja Tamur Tohver.


Kui sind vaevab puudus eneseteostuse järele, kui sa tunned, et sa ei ole keegi - on aeg lahkuda. Kas keegi veel sinust siis hoolib ja uuesti kodustab? Kas leiad teisi aidates end taas? Kas on alati just turvalisus see, mida ihkame? Kuid kas vaid eneteostus on ihaldatav?

Etendusest veel www.poly.ee ja teatri Facebooki lehelt.

PolygonTeater liigub sedapuhku hubasesse salongi, kuid küsimused, millele pahaaimamatu külastaja sel moel satub, on sama karmid ja teravad kui teatril ennegi. Otsingute eesmärk on tabada vaataja on nüüd relvitumalt keset mugavusi.

Lisaks usume meie, et inimene vajab kõrgkultuurilist teatrit endiselt ka väljaspool linna ja seda ka talvel. Ja seda kohtades, mida suvel lisaraha otsiv teater muidu ei väisa.

Üksikpiletid detsembri lõpuni kingihinnaga 140 krooni, alates jaanuarist 2011 on piletid 11 / 9 eur. Info Graniitvilla kodulehelt www.graniitvilla.ee. Graniitvilla Facebooki lehelt või Gerli käest gerli@graniitvilla.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv