Uljastel saadi kätte kaks mutantahvenat

10.01.2011
Lääne- ja Ida-Virumaa piiril Uljaste järvel toimus läinud laupäeval neljas kalapüügivõistlus "Uljaste Triibu", millest võttis osa 151 harrastuskalameest. Rahvusvahelist tooni andsid jõuproovile külalised Lätist ja Soomest.

Rakvere spordikeskuse ja Sonda vallavalitsuse koostöös korraldatud võistluse käigus õnnestus üljärjestuse kaheksanda koha mehel Valeri Šabanovil välja püüda ka kaks selles järves elavat haruldast mutantahvenat, mille eest ta teenis auhinnaks teleri.

"Uljaste Triibu" võitjaks krooniti Andrei Dmitrijev, kelle kalasaagi kogukaal moodustas 1224 grammi (sealhulgas suurim, 108 grammi kaalunud ahven). Teine koht kuulus Gert Kasele
(1056 g) ja kolmas Kuldar Toomlale (910 g).

"Võistlejatel ilmaga vedas - hommikul päike paistis ja termomeeter näitas plusskraade, lisaks kosutas võistlejaid mobiilne toitlustaja," tähendas kalapüügivõistluse initsiaator, Rakvere spordikeskuse direktori asetäitja Allan Jaakus.

Tema sõnul sai tänu paljudele toredatele toetajatele, kelle hulgas oli nii kindlustusfirmasid kui ka kohalikke pangakontoreid, auhindu välja panna kümnele esimesele võistlejale. Lisaks pidasid eriauhindadega suurima kala püüdjat meeles Lääne-Viru Maavalitsus ja AS Lajos ning mutantide tabajat LED televiisoriga Sonda vallavalitsus.

"Paljud toetajad panid välja ka loosiauhindu, samuti pakuti võistluste ajal järvejääl Lavazza kohvi, mis tõstis võistlejate meeleolu," lisas Jaakus. "AS-i Hallik poolt oli kõikidele võitjatele kõhutäiteks juubelileib. Täname samuti Anome kalastustarvete poodi, Tamrex ohutuskeskust, Elioni ja teisi. Kõikidest tabatud ahvenatest valmistab kohalik perenaine nüüd aga ahvenapirukaid."

TULEMUSED (kalapüügivõistlus "Uljaste Triibu 2011") vaata SIIT

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv