Tervitused Biorest!

10.01.2011
Kaunist ja edukat alanud aastat, armas sõber!

Loodame, et Sinu jõulud ja uue aasta vastuvõtt olid toredad ning rõõmurohked ja et oled juba hakanud ka EUROga harjuma. Eks ta jah veits keeruline on ja ikka keeraks kõik summad kroonidesse. Ei ole meiegi sellega veel harjunud, aga saame hakkama. Nüüd jälle see hea, et hinnad tunduvad väikesed ja saab paljudes kohtades sama rahaga hakkama.

Meie aasta algab aga nii mõnegi uudisega.

Alates veebruarist on meil uued ruumid Laada 3/endine Õnnepalee perebüroo maja/seal kus oli IF kindlustuse klienditeenindus. Ruumid on seal suuremad ja parem on parkida ning bussipeatus, post ja maksuamet kohe samas läheduses. Jaanuari lõpuni tegutseme veel praegustes ruumides. Laada 3 avame tõenäoliselt 4-5 veebruaril. Telefonid on samad ning võid igal ajal infot küsida.

Sinna tuleb meil eraldi tervise jalatsite osakond, kus hakkame Rakveres ainukesena müüma ka MBT ergonoomilisi jalatseid. Mul on endal need juba olemas ja isegi ruumis sees terve päeva kõndimise järel oli tunda lihaste pingutust. Ootan nüüd paremaid ilmaolusid, et neid ka väljas proovida.

Juba järgmisest nädalast saame taas müüa Berkemanni tervisejalatseid 50% SOODUSTUSEGA ISIKLIKU ABIVAHENDI KAARDI OMAJATELE, kellel peab olema ka arsti retsept diagnoosiga, mis annab talle selle õiguse. Neid jalatseid on võimalik osta igal aastal 2 paari. Jalatseid saavad soodusega järgneva diagnoosiga inimesed- diabeet, reumatoidartriit, alajäseme parees, jalgade pikkuste vahe üle 2 cm, komppöid või jalalaba trauma. Oleme väga paljudele seda võimalust kasutada soovitanud. Kahjuks enamus ei teagi sellest.

Need jalanõud on käsitsi valmistatud, nahast reguleeritavate pealsetega ning ortopeedilise vahetatava sisetallaga. Nende kontsa kõrgus on just naistele sobiv ning täistald blokeerib ära põrandakütte või külma. Jalatsitele on ka tellimise võimalus, tule ja tutvu pakutavaga. Ka meestele on olemas tervisejalatsid, neid telllime kataloogi alusel.

Sellest aastast oleme meie regioonis Soome tuntud loodustalu Frantsila loodustoodete - eeterlike õlide, tinktuuride ja ravimtaimede segude ning toidulisandite edasimüüjad. Nende sortiment on väga suur ja võtame sisse põhilised tooted, kuid kõike saab ka tellida. Eriti head on nende massaaziõlid, mis on ka suurtes pudelites saadaval ja ka erinevad ravimtaimede tinktuurid. Paljud meie loodusravitsejad on Soomes Frantsila talu perenaise juures õppimas ja praktikal käinud.

Kauba sortimendi osas ootame ka Sinu ettepanekuid, mis veel võiks meil saadaval olla. Oleme väga tänulikud, kui aitad meil sortimenti täiendada ja oma teadmisi meiega jagad. Nii et anna aga teada, millest tunned puudust, sest nüüd on meie müügisaal 2x suurem.

Toodetest uudisena tuli meile müüki Sipelgapuu koor Seleeni ja C vitamiiniga.

Sipelgapuu koort on selles endiselt 500mg, lisandusid C vitamiin ja Seleen. Seega on see veel tõhusam ja kiirema toimega just viiruste ja seente vastu võitlemisel. Hind on ikka endine 17,26 EUR.

Eve Heinmets teeb ikka diagnostikat neljapäeviti ja meil oli jälle suur rõõmupäev, sest üks inimene, kes pöördus meie poole väga raske ja tõsise terviseprobleemiga tunnistati arstide poolt terveks. Mis võib veel parem olla.

Tema vahendusel on väga paljud abi saanud ja see on meile ainult rõõmuks, sest elul on sära vaid siis kui me terved oleme.

Meie tehnik- kiropraktik Artur Grigorjan on saanud ka Eurooopa litsentsi, mis on suur tunnustus ja näitab seda, et tegu on võimeka ja perspektiivse spetsialistiga. Arturi õpetaja Saksamaalt Robert Grötzinger kes käis meie stuudios ning tunnistas meie massaazitoolid tema poolt kogetutest parimaiks. Korra kaks nädalas sellist massaazi hoiab lihased pingevabad ning ka tervis on parem. Nii et võta endale aega, see kestab vaid 15 minutit ja maksab ainult 3€

Artur avas Jõhvis ka oma salongi ja meil on ta alates veebruarist igal esmaspäeval- vajadusel ka kolmapäeval. Nii et kui selg ja liigesed annavad tunda, siis tule tema vastuvõtule.

Teadmiseks Sulle ka seda, et kohe kohe on valmimas E-pood, kuid kui vajad siiski juba midagi saadame kõiki meie poolt pakutavaid tooteid kas Eesti posti või Smartpostiga. Helista või saada tellimus mailile.

Infot ühe korra jaoks on palju kuid täname, et lugesid lõpuni.

Igapäevane info on meie kodulehel www.biore.ee, nii et jälgi ka seda aeg ajalt.
Soovime Sulle ikka Päikest ja jõudu ning naudi talve ja tunne rõõmu oma lähedastest!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv