Rõõmsad talvepakkumised Pihlaka talult

14.01.2011
Taliharjapäeval, 14. jaanuaril murdub talve selgroog ja sellega seoses sulavad ka Pihlaka talu külastushinnad. Kutsume teid tutvuma talvise talueluga ja nautima lumist loodust. Gruppidele (rohkem kui 15 inimest) on loomapargi tutvustus kuni sõbrapäevani -30%.
Vaatame koos giidiga loomapargi elanikke, kelle hulgas on kõik erinevad koduloomad ja -linnud, nende minivormid ning eriliselt põnevaks teeb külastuse eesli ja paabulinnu nägemine. Uudistame ka muuseumit ja proovime villa kraasida (igale lapsele oma villatutt koju kaasa), samuti saame teada millega tegeles talupere talvisel ajal.

Pakkumise maksumus kampaania ajal lapse kohta 1.60, (1 õpetaja 10 lapse kohta tasuta). Võimalus juurde tellida vankri / reega ponisõitu - 1 ring lapsele 1.60 € ning sooja ürditeed 0.50 €.

Lähenevate tähtpäevadega seoses on meil ka eriprogrammid:

SÕBRAPÄEVA NÄDAL 14.02 – 18.02

14. veebruar on sõbrapäev. Ka meie talus on terve ports kahe-ja neljajalgseid sõpru, kellele teeks suurt rõõmu paljude lastega kohtumine. Lisaks ekskursioonile loomapargis ja muuseumis proovime ka punuda sõbrapaela, mis on hea kingitus väärt sõbrale või mõnus mälestus enesele.
Pakkumise maksumus gruppidele lapse kohta 4.50 € ja täiskasvanu 5.- € Grupi suurus min. 15 inimest. Võimalus juurde tellida vankri / reega ponisõitu 1 ring lapsele 1.60 €, ning sooja ürditeed 0.50 €

VASTLA NÄDAL 07.03-11.03

08. märts on vastlapäev. Lisaks ekskursioonile loomapargis ja muuseumis räägime vanadest vastlakommetest ning talupere toimetustest vastlate ajal. Proovime meisterdada vurri ning mängime ja võistleme, et lõbusam oleks.
Pakkumise maksumus lapse kohta 6.- € ja täiskasvanu 7.- €. Grupi suurus min. 15 inimest. Võimalus juurde tellida vankri/reega ponisõitu 1 ring lapsele 1.60 €, ning sooja ürditeed 0.50 €. Võimalik juurde tellida ka vastlakukkleid.
Lasterühmade puhul iga 10 lapse kohta 1 saatja tasuta.

Meeldivaid kohtumisi ootama jäädes,
Pihlaka talu perenaine

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv