Pihlaka talu uudised!

25.01.2011
Taliharjapäeval 14. jaanuar murdub talve selgroog ja ka meie külastushinnad. Gruppidele (rohkem kui 15 inimest) loomapargi tutvustus kuni sõbrapäevani -30 %.

Seega kutsume teid tutvuma talueluga talvel. Vaatame koos giidiga loomapargi elanike kelle hulgas on kõik erinevad koduloomad ja – linnud ning samuti ka nende minivormid. Eriliselt põnevaks teeb kogu seltskonna eesli ja paabulinnu nägemine.
Uudistame muuseumit ja proovime villa kraasida (igale lapsele oma villatutt koju kaasa), samuti saame teada millega tegeles talupere talvisel ajal.

Pakkumise maksumus kampaania ajal lapse kohta 1.60. Võimalus juurde tellida vankri / reega ponisõitu 1 ring lapsele 1.60 € ning sooja ürditeed 0.50 €.

Sõbrapäeva nädal 14.02 – 18.02

14. veebruar – sõbrapäev. Ka meie talus on terve ports kahe ja neljajalgseid sõpru kellele teeks suurt rõõmu paljude lastega kohtumine. Lisaks ekskursioonile loomapargis ja muuseumis proovime ka punuda sõbrapaela, mis siis on hea kingitus kas sõbrale või mõnus mälestus enesele.

Pakkumise maksumus gruppidele lapse kohta 4.50€ ja täiskasvanu 5.- € Grupi suurus min 15 inimest. Võimalus juurde tellida vankri / reega ponisõitu 1 ring lapsele 1.60 €, ning sooja ürditeed 0.50 €

Vastla nädal 07.03-11.03

Vaatame koos giidiga loomapargi elanike kelle hulgas on kõik erinevad koduloomad ja – linnud ning samuti ka nende minivormid, eriliselt põnevaks teeb kogu seltskonna eesli ja paabulinnu nägemine.
Uudistame muuseumit ja proovime villa kraasida (igale lapsele oma villatutt koju kaasa). Lisaks räägime vanadest vastlakommetest ning talupere toimetustest vastalde ajal. Proovime meisterdada vurri ning lõbusaks teeme olemise mängides ning võisteldes.

Maksumus lapse kohta 6.- € ja täisasvanu 7.-€. Grupi suurus min. 15 inimest. Võimalus juurde tellida vankri / reega ponisõitu 1 ring lapsele 1.60 €, ning sooja ürditeed 0.50 €. Võimalik juurde tellida ka vastlakukkleid.

Lasterühmade puhul iga 10 lapse kohta 1 saatja tasuta.

Meie meeldivaid kohtumisi ootama jäädes kogu Pihlaka talu

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv