Lennufirma SAS on Euroopa kõige täpsem lennufirma

26.01.2011
Flightstats nimetas SAS Scandinavian Airlines Euroopa kõige täpsemaks lennufirmaks, millega pälviti SASile On-Time Performance Service Award.

„Oleme väga uhked, et saime ametlikult Euroopa kõige täpsema lennufirma tiitli. Kogu meie meeskond, alates check-in töötajatest ja pagasi käitlejatest, töötavad igapäevaselt kõvasti, et tagada meie klientidele see unikaalne teenus, mis iseloomustab SASi,“ ütles SASi piirkonnajuht Katrin Luhaäär. „Oleme esimesed maailmas, kes hakkasid kasutama Fast Track turvakontrolli. See aitab meil olla üks maailma kõige täpsemaid lennufirmasid.“

Lennufirma SAS kandideeris samuti maailma kõige täpseima lennufirma tiitlile ning oli rahvusvaheliste lennufirmade kategoorias ainuke lennufirma, mis kaasati väljaspoolt Aasia ja Vaikse-Ookeani piirkonda.

Euroopa siseriiklike lennufirmade kategoorias oli lennufirma SASi Norra tütarfirma Widerøe üks finalistidest.

Flightstats jälgib igapäevaselt üle 150.000 lennu ja kogub andmeid analüüsimiseks. Samuti pakub Flightstats reaalajas lennuinfot miljonitele reisijatele ülemaailma. Rohkem informatsiooni Flightstats auhindade kohta http://opsawards.flightstats.com/.

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv