Felix uudiskiri!

01.02.2011
Uus aasta algas meie jaoks kiirelt. Oleme valmis saanud uued Felixi supid ning lisanud sortimenti huvitavad Latplanta maitseained. Suurtele mahlasõpradele on uues pakendis ja veelgi mahlasema sisuga saadaval Põltsamaa Kannujoogid, mille sarja lisasime eestlastele tuntud ja paljuküsitud punasesõstra maitse. Nii kõigist neist kui ka teistest meie viimastest tegemistest loe alljärgnevast uudiskirjast.

Mis võiks olla Laulupeosupp?
Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuse ning XI noorte laulu- ja tantsupeo suurtoetaja Põltsamaa Felixi eestvedamisel algas eilsest enneolematu Laulupeosupi valimine, mille käigus korraldame mitmel pool üle terve Eesti supimaitsmisi. Laulupeosupi tiitlile kandideerivad seniste laulu- ja tantsupidude kolm suurt lemmikut – hernesupp, seljanka ja lihapallisupp. Tiitlivõitja kuulutatakse välja 21. märtsil 2011.

Laulupeosuppi valima

Felixi uuenenud supiklassika!
Felixi supid on saanud täiesti uue väljanägemise ja sisu. Oleme jätnud sortimenti ainult parimad ja populaarsemad maitsed nagu borš, seljanka, hernesupp, rassolnik, lihapallisupp ja kanasupp. Uusi suppe on kokku seitse – üks supp igaks päevaks.

Kõik supid on uue retseptiga ja ei sisalda enam naatriumglutamaati ehk maitsetugevdajat. Felixi suppidele annavad maitse parim liha, värsked kodumaised aedviljad ja õiged maitseained.

Head isu!

Vaata suppe»

Tõime turule uue unikaalse õunaveini
Jaanuaris tõime turule uue unikaalse kodumaistest õuntest valmistatud veini Põltsamaa Kuldne, mis on laagerdunud veinikeldrites juba alates 2005. aastast.

Vein on valmistatud valitud Eestimaa õuntest, mida 2005. aastal oli tänu heale õuna-aastale iseäranis rohkesti.

Loe lähemalt»

Põltsamaa uued Kannujoogid!
Põltsamaa Kannujoogid on paljudes peredes olnud juba teada-tuntud peagi 10 aastat ja selle aasta alguses said needki Põltsamaa tooted uue ja värske näo sarnaselt Põltsamaa mahlade ja moosidega.

Uudismaitsena oleme lisanud valikusse Punasesõstra kannujoogi. Seda kodust maitset on paljud tarbijad meie käest küsinud ja tulemuseks on mõnusalt hapukas hea mahlajook, mis sobib kogu perele janukustu-tamiseks ja söögi kõrvale joomiseks.

Loe lähemalt»

Felix Special Marineeritud šampinjonid!
Felix Special aedviljade sari on tuntud oma heade ja põnevate toodete poolest. Paljud tarbijad on leidnud sellest sarjast oma lemmiku. Sellest aastast lisandus sarja uus liige, milleks on Felix Special Marineeritud šampinjonid.

Mõnusalt mahedad šampinjonid sobivad ideaalsed suupistete valikusse koos teiste Felix Special aedviljadega

Vaata toodet»

Põltsamaa Felixi sortimendis nüüd ka Latplanta maitseained ja teed
Alustasime Eestis juba üle 15 aasta müügil olnud Latplanta maitseainete ja teede müüki. Maitseainete valikusse kuuluvad kõik peamised igapäevaselt toiduvalmistamisel kasutatavad maitseained ja maitseainesegud. Kokku 30 maitseainet mustast piprast loorberilehe ja želatiinini. Latplanta teede valikusse kuulub hetkel kokku 7 teed.

Vaata maitseaineid»
Vaata teesid»

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Põltsamaa, Jõgevamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv