Koolivaheaja reisid!

02.03.2011
Reisikorraldaja ReisiRing reisipakkumised kevadiseks koolivaheajaks:

19-20.03. Riia ja Livu veekeskus Jurmalas al. 88,84 €; laps al. 63,27 €

1. päev Kohtume Tallinnas kell 7.00 „Estonia“ teatri vastas asuvas parklas (bussi ees aknal meie logo), soovi korral peatus Pärnus bussijaama juures kell 9.00 (palume kindlasti ette teatada, kui soovite Pärnust peale tulla). Sõit Baltimaade suurimasse linna Riiga. Riia linna legend on sarnane Tallinna linna legendiga. Igal ööl on kuulda Daugava sügavusest küsimust: „Kas Riia on valmis?“ ning tornivalvur vastab: „Veel mitte“. Kui valvur ühel päeval vastab: „Jah“, vajub linn Daugava sügavusse. Riia linna lõi 1201.a. Liivi ordu piiskop Albert. Jalgsi ekskursioon UNESCO Maailmapärandi nimekirja kantud Riia vanalinnas. Riia loss, kunagine Liivi Ordu kindlus, on tänapäeval Läti presidendi Valdis Zatlers’i lossiks. „Kolm venda“ – keskaegsed elumajad, neist nr. 17 on Riia vanim säilinud kivielamu. Toomkirik, mida kaunistab üks Euroopa suurimaid oreleid ja selle juurde kuuluv klooster moodustavad Läti suurima kirikukompleksi. Suur (kaupmeeste) Gild ja Väike (käsitööliste) Gild. Mustpeade maja – oskuslikult restaureeritud Riia uhkus aastast 1344. Peetri kirik, mille 72 m kõrgust torni saab lisatasu eest külastada. Linnamüür, Rootsi väravad ja Püssirohutorn. Vabaduse monument. Vaba aeg linnas jalutamiseks ja lõunatamiseks. Õhtuks jõuame Jurmalasse. Külastame Livu veekeskust, mis on üks suurimaid multifunktsionaalseid veelõbustusparke Baltimaades. Veepargis on rohkem kui 40 erinevat atraktsiooni, ujulad, saunad, bistroo ja baar. Öömaja hotellis Jurmala Spa 4* (2-sed toad; toas dušš/wc, TV, föön, minibaar).

2. päev Hommikusöök. Võimalus kasutada hotelli sauna- ja basseinikeskust Wellness Oasis (3 basseini, mullivannid, 5 sauna) kell 8.00-12.00. Kuurortlinna üks suurimaid väärtuseid on selle unikaalne puitarhitektuur 19. sajandist ja 20. sajandi esimesest poolest. Jurmala arhitektuurile olid iseloomulikud rikkalikud puitnikerdustega kaunistused fassaadidel ja katustel. Arhitektuurimälestiste nimekirja on kantud 408 hoonet. Vaba aeg. Kell 14.00 sõit Riiga Lido keskusesse, mis on mõnus ajaveetmiskoht, kus läbi kolme korruse saab endale valida sobivaima söögikoha. Tuuleveskiga palkmajas on õllekoda ja proovida saab läti köögi parimaid palu. Seejärel kell 17.00 alustame sõitu tagasi koju. Tallinnasse jõuame ca kell 22.00.

Vaata lisa: www.rigatourism.lv, www.jurmala.lv, www.akvaparks.lv, www.ac.lido.lv.

REISI HIND:
88,84 € (1390 kr) registreerides kuni 19.01.2011; püsiklient; pensionär; grupp al. 6 inimest
95,23 € (1490 kr)
82,45 € (1290 kr) 6-14.a.
63,27 € (990 kr) kuni 5.a.
TASUTA kuni 5.a. ilma voodikohata

REISI HINNAS:
· mugavustega buss (WC, DVD)
· majutus hotellis koos hommikusöögiga
· hotelli sauna- ja basseinikeskus
· Livu veepargi pilet (4 tundi)
· eestikeelne giid-grupijuht
· eestikeelsed väliekskursioonid

Lisainfot ja tingimusi vaata SIIT

23-26.03. Lapimaa ja Kemi lumelinn al. 267,79 €; laps al. 171,92 €

1. päev Kohtume sadamas kell 6.45 A terminali ees PARKLAS, kogunemine bussi (bussi ees aknal meie logo). Viking Line’i laev “Viking XPRS” väljub kell 8.00 Tallinnast Helsingisse. Palun kontrollige väljumisajad vahetult enne reisi! Laevas võimalik osta hommikusöök rootsi lauas. Bussiga ülevaatlik linnaekskursioon Helsingis: Uspenski katedraal, Presidendiloss, linnavalitsuse hoone, Turuväljak, Esplanaadi park, Havis Amanda, Kappeliesplanaad, Runebergi mälestusmärk, Rootsi teater, Mannerheimi tänav, moodsa kunsti muuseum Kiasma, parlamendihoone, Finlandia-talo, ooperimaja. Sõit põhja poole. Teel räägime soomlastest, laplastest ja saamidest. Õhtuks jõuame Lapimaale Kemisse. Öömaja hotellis Yöpuu (2-sed toad; toas dušš/wc, TV, telefon).

2. päev Hommikusöök. Sõit Rovaniemi, mille linnasüdames paikneb teaduskeskus ja muuseum Arktikum, mis on spetsialiseerunud Lapi ja arktiliste piirkondade tutvustamisele. Arktikumis saab uusi teadmisi polaarjoonest põhjapool elavate rahvaste ja nende kultuuri kohta. Interaktiivsed näitused köidavad igas eas lapsi ja täiskasvanuid, kuulata saab, mis häält teevad põhjas elavad loomad ja linnud ning kuidas kõlavad põlisrahvaste rahvalaulud. Tingimata tasub vaadata multimeediaprogrammi virmalistest (kinosaalis kell 11.00). Muuseumipoest saab osta suurepärast Lapi käsitööd, avatud on kohvik ja restoran. Sõit Polaarjoonele. Jõuluvana kodu Pajakyläs. Võimalus koos Jõuluvanaga pildistada, Jõuluvana peapostkontorist saata tervitusi oma sõpradele (aadressid kaasa!), tutvuda Jõuluvana transpordi arenguga läbi aegade, teha sisseoste kümnetest kauplustest ja täita kõhtu seitsmes erinevad kohvikus-restoranis. Soovijad saavad külastada jõulunäitust, mis tutvustab jõulutraditsioone Soomes ja terves maailmas, jõulupuu ajalugu, päkapikkude kingitöökoda jpm. Seejärel külastame husky-koerte farmi. Tutvume sõbralike ja töökate koerte eluga, proovime koerarakendsaanisõitu ning sööme pannkooke kohvi ja kuuma mahlajoogiga. Sõit Kemisse. Öömaja samas hotellis.

3. päev Hommikusöök. Külastame Kemi lumelinna ja kalliskivimuuseumit. Kemi lumelinn on maailma suurim lumekompleks, mis koosneb lumerestoranist, lumehotellist, lumekabelist, lastemaast, jää- ja lumeskulptuuridest, valgus- ja heliefektidest. Kemi kalliskivimuuseumis eksponeeritakse ca 3000 üle maailma kogutud kalliskivi k.a. kuninglikud kalliskivid. Sõit Põhja-Soome suurimasse linna Oulusse. Õhtu veedame Edeni veekeskuses - basseinid, liumäed, mullivannid, välibassein, soome, rooma ja türgi saunad. Öömaja hotellis Sokos Arina (2-sed toad; toas on dušš/wc, TV, föön, minibaar).

4. päev Hommikusöök. Alustame sõitu Helsingisse. Teel peatus Vaskikellos, mis on Euroopa suurim vaskkellade kogu. Kell 21.30 Viking Line’i laevaga “Viking XPRS” Tallinna. Laevas võimalik osta õhtusöök rootsi lauas, hinnas vein ja õlu. Tallinna sadama A terminali saabume kell 24.00.

Vaata lisa: www.visithelsinki.fi, http://matkailu.keminkaari.fi, www.visitrovaniemi.fi, www.arktikum.fi, www.santaclausvillage.info, www.santaclausoffice.fi, www.christmashouse.fi, www.snowcastle.net, www.kemi.fi/jalokivigalleria, www.visitoulu.fi, www.vaskikello.fi.

REISI HIND:
267,79 € (4190 kr) registreerides kuni 23.01.2011; püsiklient; pensionär; grupp al. 6 inimest
286,96 € (4490 kr)
203,88 € (3190 kr) kuni 17.a., 1 koht 2-ses toas
184,70 € (2890 kr) 16-17.a. lisavoodil, koos 2 täiskasvanuga toas
171,92 € (2690 kr) kuni 15.a. lisavoodil, koos 2 täiskasvanuga toas

REISI HINNAS:
· laevapiletid Tallinn–Helsingi-Tallinn
· mugavustega buss (WC, DVD)
· majutus hotellis koos hommikusöögiga
· eestikeelne giid-grupijuht
· eestikeelsed väliekskursioonid
· Jõuluvana kodu külastus Pajakyläs
· Vaskikello külastus

Lisainfot ja tingimusi vaata SIIT

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Teile jäävad töörõõm ja Reisiringi tasumata arved. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv