Sammuli Puhkekülas Viljandimaal KEVADINE LASTE TEATRILAAGER

02.03.2011
Millal? Koolivaheajal, 22. - 25.märts 2011

Kellele? Loomingulistele, julgetele ja tegusatele lastele vanuses 8-14 eluaastat, kellele meeldib esineda, laulda, tantsida, meisterdada, matkata, teatris käia, suhelda ja näitemängu teha.

Miks? Ema ja isa on tööl, õues on veel kevadiselt jahe, üksi on kodus igav ning arvuti ja televiisor on ära tüüdanud... On palju toredamaid võimalusi koolivaheaega veeta!

Mis toimub?
Kevade-Alguse-Disko, matk, sportmängud, näitemängu proovid, lauamängude võistlused, Vaba Lava, meisterdamised ja sagimised etenduse nimel, iga päev oleme võimalikult palju õues, naudime seltskonda, kevadet ja koolivaheaega. Lisaks tegeleme kohustusliku kirjanduse lugemisega ning püüame olla terved, rõõmsad ja valmistuda viimaseks kooliveerandiks! Laager lõpeb näitemänguga, kus näitlejateks on laagris osalejad ning publikuks emad isad-õed-vennad jt head sõbrad-sugulased.

Palju maksab? Hind ühele lapsele on 105 eurot. Tasu sisaldab majutust (märtsis tuleb korraldajatel maksta ka kütte ja elektri eest, vaata tubade pilte Sammuli koduleheküljelt), 4 söögikorda päevas, kolme pedagoogilise taustaga kasvatajat ning palju põnevaid ja lõbusaid tegevusi.

Kui asi huvitab? Lähem info telefonilt 52 77 567 ( Merle Liinsoo ), registreerumine aadressil merle.liinsoo@gmail.com. Osavõtutasu maksmine kas arveldusarvele 221014516725, saaja OÜ Nivek, selgitusse märkige lapse nimi või sularahas kohapeal.

OLEKS VÄGA TORE VEETA KEVADINE KOOLIVAHEAEG KOOS!

skoor

4.5

Viimane kommentaar:

"Majad, järv, puhkamisvõimalused väga head. Aga kohe tundusid hirmutavad vana asfald ja väsinud betoontrepid. Ja kui õhtu edenedes õnnetus... (3.0)" Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv