Kohtuvad motomehed ja suvi

08.03.2011
Tartu Näituste messikeskuses saab 18.-20.märtsini teoks kaksikmess Suvi ja Motoexotika, mis toob linna puhkuse- ja motohuvilisi.

Suvemess on suunatud neile, kellel eeloleva suve plaanid veel seadmata. Huvilised saavad osa Reisibüroode Liidu korraldatavast reisilaadast, kus saadaval mitmeid spetsiaalselt Tartu messi tarbeks tehtud puhkusepakette Vahemere ja Türgi kuurortidesse. Lisaks kaugreisidele on võimalus tutvust teha kodumaal puhkamisvõimalusi pakkuvate puhkemajade ja seiklusturismi korraldajatega.

Suvemessi täiendab kaheksandat korda teoks saav võimsaim motomess Eestis põnevate väljapanekute ja esitlustega. Projektijuhi Terje Sõna sõnul tuuakse Motoexotikale välja mitmeid uusi tsiklimudeleid, millede puhul toimub just Tartus nende Baltikumi esmaesitlus. „Motoklubid korraldavad põnevaid demosõite. Oma oskusi saavad külastajad proovile panna ATV-del ja traielil. Traditsiooniliselt saab soetada parimat motovarustust messihindadega. Uue ettevõtmisena toimub tänavu aasta mototeo valimine ja pöörame rõhku motokultuuri erinevatele tahkudele,“ rääkis Sõna.

Messipäevil keeb vilgas elu messikeskuse ette veetud lodi „Jõmmul“. Seal on avatud lastele ja õppuritele töötoad .Oma silmaga saab näha lodja tõrvamist ning ettevalmistusi peatselt algavaks navigatsioonihooajaks. Lodjaseltsi kinnitusel saab ainult kolmel messipäeval soetada eelmüügi pileteid peatselt kätte jõudva suurvee ajal Emajõe luhal korraldatavatele lodjatuuridele.

Kaksikmess on avatud 18.märtsil 12-18, 19.märtsil 10-18 ja 20.märtsil 10-16.

Põnevat uudistamist jätkub kõigis hallides ja kaasa saab elada akiivsele lavaprogrammile.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv