Clazz Restoran & Club uudised 9.-15. märts

09.03.2011
COLOURS on Clazzi uus igakuine värvikirev jazz klubiõhtu, kus residentidena valivad plaate maailmakuulsad DJ- d, seintele projekteeritakse live VJ- de poolt meisterdatud visuaale ja baarides pakutakse värvilisi erikokteile.

Muusikaliseks konspektsiooniks on dancefloor jazz- COLORS pakub fusiooni klassikutest ja värskest muusikast nu-jazzi erinevatest suundadest olgu need siis soul, r&b, funk, groove või broken beat.

11.03 on Clazzis DJ Frank Jensen (Soulparlor) ja DJ Erkin Antov

100-le esimesele piletiostjale pakume tervitusjoogiks spesiaalselt Coloursi jaoks valmistatud erishoti!

Õhtu erikokteiliks on Viru Valgega koostöös Coloursi Blackcurrant kokteil 3.50 eur ning Colours Blackcurrant shotid 5tk – 5.00 eur

Tähelepanu tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada tervist.

09.03, kolmapäev – kell 22
The Old New Thing: Tape That

Jazz, Groove, Swing

Kolmapäeva õhtul saab Clazzis kuulda moodsaid jazz- covereid viimase 50 aasta pop-, rock- ja klubimuusikast. TAPE THAT esitab omamoodi ja üllatuslikke rock- ja poppmuusika töötlusi.
TT kaverdab selliseid bände nagu Radiohead, Yes, Soundgarden, Prince, Sting, Depeche Mode ja ka muid vähemtuntuid artiste. Laval sünnib põnevaid improvisatsioone ja palju ootamatuid lahendusi. Ja see kõik on JAZZ. Laulab särav Marilin Kongo (Lin’s System, Kongomania), trombooni mängib Eduard Akulin (Lin’s System, Estonian Dream Big Band, NYYD Esemble, 2QS), kontrabassi noor ja andekas Peedu Kass, üllatusena klaveritoolil istub Lin’s System’i trummar ja ka paljudes teistes bändides trumme mänginud ( Smilers, EDBB, Dagö) Petteri Hassa ja TT mootoriks trummitoolil on Toomas Rull (Ulthima Thule).

Sissepääs tasuta!

10.03, neljapäev – kell22/LIVE23
Jazz Whit Me: Tribiute to Women –
Sergei Solovjov, Viktor-Kristjan Lanberg,
DJ Sander Mölder

Groove, Soul, R&B

Neljapäeva õhtul segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodne elektroonika – sel korral r&b, souli ja groove’i võtmes.
DJ Sander Mölder valib muusikat 22-04, kell 23 liituvad temaga Sergei Solovjov (vokaal) ja Viktor-Kristjan Lanberg (klaver).

Sissepääs tasuta!

11.03, reede – kell 22
COLOURS: DJ Frank Jensen (Soulparlor)
DJ Erkin Antov

Jazz, Groove, Soul

Frank Jensen on üks DJ-dest ja produtsentidest koosneva Saksa ühenduse Soulparlor austajatest. Läbi nende oma muusika, remikside ja kahe pikaajalise klubiürituse Rhine-Main piirkonnas, on Soulparlor kogunud tunnustust üle Saksamaa, Inglismaa ja ka Ameerika. Olles seotud kogu oma plaadifirma Sense Music alt väljastatud muusikaga ning väljastanud 15 singlit nimede Soulparlor, Care Company, F Callahan alt, on nad lisaks remiksinud selliseid artiste nagu Atjazz, Juan Atkins ja Swag. Nende materjali on ilmutanud Rootsi tunnustatud plaadileibel GAMM ja New Yorgis baseeruv Bagpak Music. Nad töötasid Cecilia Stalini (Koop) sooloprojekti kallal ning Raw Fusion ilmutas nende EP, mis sisaldas Soulparlori remiksi Recloosei palast „Outer Rims“, mis kuulus dj-de plaadikohvritesse üle maailma, teiste hulgas toetasid lugu Dego (4Hero) ja Daz-I-Kue (Bugz In The Attic). Soulparlori täispikk album ilmub käesoleval aastal Tokya Dawn Records plaadifirma alt ning sealt leiab koostööd selliste artistidega nagu Capitol A, Replife, Blaktroniks, Cecilia Stalin, Yannah, Colonel Red, Oddisee jpt. Soulparlori DJ-setid sisaldavad souliküllast hip-hoppi, nu-souli ja 70ndate disko-souli- ja boogie-klassikat, gruuvivat deep hous’i, nu-jazzi ja broken beat’i.

„The worldwide community needs to know about Soulparlor.. One of the best beat makers in Germany. Definitely got that bounce and the club s vibe s is enourmous.. Frankfurt s best kept secret.. Well ,it s not a secret no more“ –Daz-l-Kue (Bugz In The Attic)

„Soulparlor are the soul masters in Germany – no one does it better“ – Mark De Clive-Lowe

"Dawnstairs in Moinz there is a special thing going on. A low ceiling, a loud system and some very dope music. Someone told me it is called Soulparlor. I went to see for myself and all can say is that you should too.“ – Benji B (BBC Radio 1)

DJ Erkin Antov
VJ Faze

Pilet: 6.50 €

12.03, laupäev - kell 22/LIVE 23
Tribute Night: Tribute to Incognito
DJ San Antonio

Acid jazz, Funk, Groove

Laupäeval teeme kummarduse Briti acid-jazz kultusbändile Incognito, kelle debüütalbum "Jazz Funk" ilmus juba 30 aastat tagasi! Tribute teeb läbilõike kollektiivi kolme dekaadi vältel ilmunud kaasakiskuvatest hittidest, teiste hulgas näiteks „Always There“ ja „Nights Over Egypt“.

Anneliis Kits – vokaal, Anna Põldvee – backvokaal, Marilin Kongo – backvokaal, Eduard Akulin – tromboon, Rain Juurikas – klahvpillid, Karl Kanter – kitarr, Kaarel Liiv – basskitarr, Aleksandra Anstal – perkussioonid. Dima Nikolajevski – trummid

22 DJ San Antonio
23 Tribute to Incognito

Pilet: 6.50 €

13.03, pühapäev - kell 20
SELECTS: Sander Mölder

Jazz

Pühapäeva õhtuti mängib Clazzis üks külaline oma plaadikogust hoolikalt valitud muusikat. Külalisteks on melomaanid, DJ-d, kultuuritegelased, muusikud, näitlejad, džässieksperdid ja muusikaarmastjad. Sel korral on külalisteks Sander Mölder, kelle muusikaline teekond algas 1995. Aastal, mil alles 8-aastane poiss liitus Saaremaa Poistekooriga. Järgmisel aastal astus ta muusikakooli tšello erialale. 2002. aastal liitus Sander nu-jazz-funk grupiga Cosmoskva. Umbes samal ajal algasid ka katsetused arvutiga. Aja möödudes armus ta Jazzi ning kogu edasine loometöö on kujunenud just selle muusikažanri ümber. Tänapäeval produtseerib Sander kollektiividele Stereo Spectrum ja State of Zoe ning teeb kaasa Leslie da Bass’i live- ansamblis.

Sissepääs tasuta!

14.03, esmaspäev – kell 21
Dance With Me: Anneliis Kits &
The S-Groove Trio

Jazz, Soul, R&B

Muusikaline kollektiiv Summergroove kasvas välja 2008. aastal ansamblist Stereo Spectrum. Algselt Stereo Spectrum Unpluggedina üles astunud kooslus saavutas peagi sõltumatuse , kui neile lisandus Paradise Crewga tuntuks saanud (hetkel Kongomania) kitarrist Kristjan Kaasik. Läbi teinud iseseisvad rännakudmööda akustilise pop-jazz’i ja souli radu, on Summergroove nüüdseks leidnud oma imetabase kõlapintsli, millega maalida muusikataevast omanäoliselt gruuvikaks ning ekletiliseks, kuid samal ajal härdaks ja ilu peegeldavaks. Ansambli repertuaari kuuluvad nii palad Jamiroquai, Amaos Lee, Stevie Wonder, The Beatlesite kui teiste tuntud jazz, pop ja folk-artistide sulest, mille kooslus vürtsitab gruuvi omaloomingu ja sulnite töötlustega.

Sissepääs tasuta!

15.03, teisipäev – kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Denise Fontoura on tagasi! Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga tesipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzlauljatar Denise Fontoura Brasiiliast! Tema lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega – Jei Virunurm kitarril, James Wert bassil ning Dimitri Nikolajevski trummidel.
Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs tasuta!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv