TAO! Mis see On? TAO ehk Tallinna Autode Orienteerumine.

29.03.2011
Oled väsinud pikast ja külmast talvest? Kõrini igapäevaelu rutiinist? Sooviksid oma ellu vaheldust, seiklusi, põnevust, meelelahutust? Kui jah, siis pane team kokku (2- 5 liiget) ja rega end TAOle ( TAO= Tallinna Autode Orienteerumine) . TAO on põnev orienteerumisvõistlus autodega. TAO toimub 1.aprillil 2011 18.00- 23.00 ja start/ finišh on Kadrioru tiigi ligidal olevalt suurelt parkimisplatsilt.( sama koht, mis oli 1.aprillil 2010 TAOl, Roheline Aas 11). TAOl olevad tegevused erinevad üksteisest kardinaalselt! Tegevusi on seinast seina! Vanusepiirangut meil ei ole! Osaleda võivad nii perekonnad, sõpruskonnad, firmad, pensionärid, õpilased, tudengid, lapsed...põhiline, et ühe teami peale oleks auto + lubadega juht!

NB! Sellel aastal toimub kohe peale üritust TAO ametlik aftekas klubis Cathouse, mis asub Amigo kõrval Viru Keskuse majas! Sinna pääsevad kõik osalejad tasuta sisse! See on suurepärane võimalus ka omavahel muljeid jagada ning tutvuda, sest võistlusel ilmselt omavaheliseks suhtlemiseks palju aega pole! KLUBISSE AFTEKALE PÄÄSEVAD AINULT TÄISEALISED OSALEJAD DOKUMENDI ALUSEL!!! Auhindade jagamine toimub orienteeruvalt ca nädal pärast ürituse toimumist Venus Clubis, mis asub Viru Hesburgeri ligidal! NB! Autode kaunistamise ning enda kostümeerimise eest saate lisapunkte ning samuti loosime välja kõige vingemalt kaunistatud auto ning kõige vingemates kostüümides võistkonna!

MILLAL JA KUS TOIMUB TAO 2011:

Millal?
1.aprill 2011 kestvusega 18.00-23.00 ehk kokku 5h
Kus?
Start & Finišh on Kadrioru tiigi ligidal olevalt suurelt parkimisplatsilt (Roheline Aas ehk sama koht, mis oli 1. aprill 2010 TAOl)

REGISTREERIMINE 1. aprill 2011 TAOle:

Saada email: marelle@aravetekeskus.ee, kuhu kirjuta:
1) Võistkonna nimi
2) Osalejate täisnimed
3) Lühike võistkonda tutvustav, iseloomustav lause
4) Automark, millega eeldatavasti võistlema tulete

Kui tekib küsimus, siis helista: 555 53676
Täpsem info: http://www.aravetekeskus.ee/TAO/

OSALUSTASU:

Osalustasu ühe ekipaaž / auto (2-5 liiget) kohta:
16-30. märts 30 EUR-i
Vanad osalejad 25 EUR-i

AFTERPARTY:

Millal ja kus?

Millal? Kohe peale TAO lõppu 1. aprilli öösel vastu 2. aprilli 2011 algusega ca 23.00- 01.00 (kuidas keegi jõuab sinna) – klubi uste sulgemiseni
Kus? Cathouse Club

Auhindade jagamine

Millal ja kus?


Millal? Ca nädal peale üritust ( täpne kuupäev selgitamisel)
Kus? Venus Club

Üritust toetavad: Turismiweb.ee, Aravete Moto ja Vabaajakeskus, FK keskus, Soomaa, Kuulsaal, Tulbi autopesula, Kips&Carry autopesula, Soomaa, Olerex, Venus Club, Cathouse Club, Taktikalise Laskmise Keskus, Tallinna Loomaaed, Solaris, Lasergame, Paintball, Kivisaare Ratsatalu, Super Segway, Das, Delfi, Linnaleht, Viimsi teataja, Koskenkorva.

Uudiste arhiiv