Üritused Paide Kultuurikeskuses ja linnas sel nädalal

21.03.2011
TEISIPÄEV 22.märts
Kell 10:30-16:30
Paide Kultuurkeskuse väikses saalis AIANDUSFOORUM 2011, Eesti Põllumajandus-Kaubandus Koja Aiandusfoorumil kuuleb aiandusvaldkonna aktuaalseid teemasid ja värskendama seniseid teadmisi ning kogemusi.

Kell 19 esineb PAIDE RAEKOJAS Tallinna Kammerorkeser kontserdisarjas Kuldaeg. Esitlusele tuleb A.Arensky varjatsioonid Tšaikovski teemadele, P.Tšaikovski Souvenir De Florance.
Piletid 6 / 3 € müügil Piletilevis, Piletimaailmas ja tund enne algust kohapeal.

NELJAPÄEV 24.märts
Kell 19
Paide Kultuurkeskuse suures saalis Monoteatri etendus ISA, Peaosas Jan Uuspõld
Pilet 9.- / 10.- €
Mononäidend „Isa“ on loogiline ajaline jätk näidendile „Ürgmees“. Selles näidendis arutab peaosaline mehe ja naise kooselu järgmise etapi ja pereelu põhiväärtuste ja eesmärkide üle.
7 aastat koos elanud paar on saabumas tagasi koju suurepäraselt puhkusereisilt armunute linnast Pariisist. Lennukis sattuvad na d kõrvuti istuma perega, kus kasvavad kaks last, mõnekuine poiss ja paariaastane tüdruk. Peaosalise, Isa silme läbi on seal peres toimuv paras õudus. Karjuvad lapsed, titetoitu ja jooke täis kallatud riietega lapsevanemad, kelle kurnatuse astet on keeruline mõõtagi. Isa üllatuseks sattub tema kallis naine nähtust aga sellisesse vaimustusse, et viib nende õnneliku, vaba ja noore pere järgmisele tasandile. Naine otsustab, et nad saavad lapse!
Ca. 2 tundi kestva etenduse jooksul viiakse vaataja tempokale ja humoorikale jalutuskäigule, mille jooksul saame põhjaliku ning kiire ülevaate, mis toimub ühes peres alates lapse saamise mõtte tekkimisest kuni lapse kolme aastaseks kasvamiseni. Ja seda kõike noore mehe pilgu läbi.

REEDEL 25.märts
Head naised! Paide Kultuurikeskus ja Ajakeskus kutsuvad teid pidama naiste püha – Maarjapäeva. Kogunemine kell 5.45 Paide Vallimäele Ajakeskuse juurde.
Riietus naiselik ja hele, peas valge pearätt.

Kaasa võtta: pannkoogid, maarjapuna (punane jook), värviline pael, hea tuju

Silmade pesemine allikaveega

Päikesetervitus

Kaasa võetud lintide sidumine puu(de) okstele ja soovide soovimine

Soojendavad ringmängud ja kuumad maarjajoogid

Pillilood Silvi Tumanskajalt
Rituaalne hommikusöök Ajakeskuse klaasgaleriis.

Kell 19 Paide Kultuurikeskuses kino ”Olen number Neli” - actionirikas ulmepõnevik ühest erakordsest teismelisest.
Kolm on surnud. Aga kes on number Neli? John Smith (Alex Pettyfer) on noor põgenik, kes püüab pääseda teda hävitama saadetud halastamatute vaenlaste eest. Muutes pidevalt oma identiteeti, kolides linnast linna koos oma kaitsja Henriga (Timothy Olyphant), on John alati uus poiss, kel pole mingisugust sidet oma minevikuga. Ühes Ohio väikelinnas, mida ta nüüd koduks nimetab, tabab Johni elu esimene armastus (DiannaAgron), ta avastab endas uued üllatavad võimed ning leiab sideme nendega, kes jagavad ta erakordset saatust.

LAUPÄEV 26.märts
Kell 17
Paide Kultuurikeskuses kino ”Olen number Neli”

PÜHAPÄEV 27.märts
Kell 16
suures saalis LC Paide Bastion ja Paide "Z" - klubi 15. HEATEGEVUSKONTSERT
Üles astuvad:
- maakonna parimad isetegevuslased
- tsellokvartett C-jam
Kavasse on valitud kirev buklett teoseid maailma erinevate stiilide ja aja muusikast - repertuaari kuulub teoseid sellistelt heliloojatelt nagu Händel, Brahms, Wagner, Popper, Lennon/McCartney, Anderson/Ulveus, LloydWebber, Johann Strauß, Rannap, Valgre jne ning ansamblitelt Bon Jovi, AC/DC, Boney M., Status Quo, Abba, Procol Harum, Queen, Billy Joel, Alice Cooper, ELO, Guns'n'Roses ja nii edasi.
Kontserdi lõpus oksjon! Paide Kultuurikeskuse valvelauas võimalik toetada muusikariistade soetamist, tehes rahalisi annetusi. Juhul kui annetuse suurus 2 EUR-i ja enam, lunastate koheselt Toetajakaardi, mis tagab ka sissepääsu heategevuskontserdile.

Kell 13 väikeses saalis Eakate klubi Hämarik pidu.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv