Scandic Rannahotell Pärnus avab suveperioodiks taas uksed

29.03.2011
Scandic Rannahotell Pärnus avab 1. aprillil taas uksed. Hooaeg kestab kuni 30. oktoobrini.

Kaunis funktsionalistlikus stiilis ehitatud hoone Scandic Rannahotell asub Pärnu rannal.
Hotelli asukoht on ideaalne - jalutage Pärnu kaunil liivarannal või külastage kohalikke spaasid, poode ja populaarseid Pärnu vaatamisväärsusi. Ka populaarsed Terviseparadiisi veekeskus ja Estonia Termid asuvad hotellist vaid väikese jalutuskäigu kaugusel.

Majutus

Ajalooline hotell pakub majutust ka kõige nõudlikumatele külalistele. Hotellis on 62 tuba, nendest 20 merevaatega ja 5 sviiti (sh. Kapteni sviit ja Presidendi sviit). Majutushinnas sisaldub rikkalik buffee hommikusöök. Lastele vanuses kuni 12 eluaastat on ööbimine tasuta.

Konverents

Korraldage oma koosolek ühes Scandic Rannahotelli neljast valgusküllasest ja hästivarustatud ruumist, kust avaneb vaade Pärnu lahele.
Konverentsitehnika on hinna sees. Hotelli koosoleku- ja konverentsiruumid sobivad nii suurteks kui ka väikesteks üritusteks.
Ruume on võimalik rentida ka erapidudeks: sünnipäevadeks, pulmadeks, lõpupidudeks, peielaudadeks jne.
Suurim ruum asub esimesel korrusel ja mahutab kuni 96 inimest. Hotellis on ka kaks sviiti, mis sobivad väiksemateks üritusteks ja loovad koosoleku jaoks privaatsema õhkkonna. Teie ürituse jaoks saame pakkuda kohvipause ja toitlustust Rannahotelli restoranis või suveterrassil. Oleme koostöös Jamie Oliveriga loonud teie koosolekutele vahvad toiduvalikud. Pakkuda on mitmesugust maitsvat, kerget ja toitvat, et jaksaksite nõu pidada kogu päeva.

Toitlustus

Hotelli suveterrassiga restoran on üks Pärnu külastajate lemmikumaid toitlustuskohti läbi aegade. Lisaks rahvusvahelisele põhimenüüle on saadaval ka roogasid, mille retseptid on pärit hotelli alguspäevilt 1937. aastast. Meie uus lastemenüü pärineb aga Jamie Oliver´ilt endalt. Restoranis on olemas ka lastenurk koos mängukonsooliga.

Lisainfo

Scandic Rannahotellis on ilusalong ja massaažikabinet. Külastajatel on võimalik kasutada ja reserveerida hotelli neljandal korrusel asuvat sauna, kust avaneb kaunis vaade lähedalasuvale pargile. Võimalus on mängida piljardit. Esimesel korrusel on tasuta WiFi võrk. Hotellis asub ka iseteenindusega Scandic Shop, mis on avatud 24 tundi. Poest on võimalik leida kõik esmavajalik: hügieenitarbed, maiustused, suveniirid, karastusjoogid jpm. Poes on ka kuuma joogi aparaat, kust külastajad saavad kohvi ja teed kaasa osta.

Parkimine

Hotelli ees asuvas väliparklas on 40 parkimiskohta. Parkimine on hotelli külastajatele tasuta.

Uudised

Rannahotelli ruumid on saanud värske ilme. Hotellitoad on muudetud veelgi mugavamaks ning uuendatud on inventari ja tarvikuid. Klientide turvalisuse tagamiseks on hotelli ruumid varustatud järelhelenduvate evakuatsiooniskeemidega.

Hinnad

Majutuse hinnad* algavad 61 EUR tuba/2 inimesele.
* perioodil 1. aprillist – 31. maini ja 1. septembrist – 30. oktoobrini.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv