Tallinn Music Week alustab täna topeltlöögiga Von Krahlis ja Tapperis

24.03.2011
Muusikasõpradele ning festivalile saabunud välisdelegaatidele avavad uksed pealinna vanim alternatiivmuusika meka Von Krahli baar, kus lisaks kohalikele teenekatele indiebändidele astuvad lavale ka sugulashinged Leedust, Soomest ning Šotimaalt. Klubis Tapper algab koostöös festivaliga Hard Rock Laager Tallinn Music Weeki kolmepäevane käredaim osa Tallinn Metal Week.

Festivali avapeol Von Krahlis demonstreerivad Eesti indie parimaid traditsioone Seksoundi talli bändid Honey Power ning Mirabilia. Oma kauaoodatud teise albumi eelhäälestusena lubab Honey Power täna esitleda värsket ja omanäolist kõlapilti ning tuliuut lugu „Rust“. Legendaarse indie-bändi Dallase liidri Holger Looduse „muusikanohiku unelmaks“ tituleeritud lo-fi popi koosluse Mirabilia esituses kuuleb muuhulgas just täna, 24. märtsil netis tasuta allatõmbamiseks ilmuvat EP-d „Sümpaatiline õudus“.

Kontserdile lisavad internatsionaalseid toone Leedu alternatiivroki-pealinnast Šiauliaist saabuv Colours of Bubbles, Soome shoegaze/postrocki kooli oivik On Volcano ning Šoti kohvikute lavalaudu kugistav katartiline Alan McKim, Ühendkuningriigi sõltumatu, uuenduslikku ärimudelit juurutava plaadikolhoosi Telescopic Baby trumptrubaduur.

Klubis Tapper algab koostöös Hard Rock Laager festivaliga Tallinn Music Weeki kolmepäevane käredaim osa – Tallinn Metal Week, kus täna lammutavad lavalaudu Taaralinna viisik Her Memorial Discourse, metalliliste mõjutustega modernse raskeroki kooslus Noisebleed, progesugemetega power metal bänd Catnap ning kiiretele riffidele panustav Burn Still. Tapperi kärekava jätkub ka reedel ning laupäeval, mil esitletakse veel kaheksat skene tegijamat bändi.

Tallinn Music Weeki flaierid koos kolme päeva programmi ja showcase’ide toimumispaikadega märgistatud linnakaardiga on saadaval baarides ja kohvikutes üle linna. Tee õige festivalipaigani leiab ka festivali kodulehelt www.tallinnmusicweek.ee ning spetsiaalselt festivali tarvis koostöös Skype’i ja disainifirmaga Velvet loodud nutitelefonidele mõeldud veebirakenduse abil, mille leiab aadressilt http://m.tallinnmusicweek.ee.
Tallinn Music Week festivali kavas on sel aasta ligi 150 artisti ja esinejat, festival toimub 24, 25, 26. märtsil üle kogu Tallinna linna ning on osa Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 muusikaprogrammist.

Festivali piletid on müügil Piletilevis: http://piletilevi.ee/est/piletid/festival/tallinn_music_week_2011

Uudiste arhiiv