Estonian Air läheb üle suvisele lennuplaanile ja tihendab lennugraafikut

28.03.2011
Estonian Air läheb talviselt lennuplaanilt üle suvisele. See toob kaasa hooajaliste lennuliinide taasavamise ning tihedama lennugraafiku mitmel aastaringsel ja hooajalisel liinil. Estonian Air pakub jätkuvalt otselende ligi 20sse atraktiivsesse sihtkohta ja ümberistumisega lende rohkem kui 190sse linna Euroopas ja maailmas.

Seoses üleminekuga suvisele lennuplaanile toimuvad järgmised muudatused:

-27. märtsist suurendab Estonian Air lendude arvu Tallinna ja Brüsseli vahel kuuele korrale nädalas, lisades teisipäevased, neljapäevased ja pühapäevased edasi-tagasi lennud.

-27. märtsist tihendab Estonian Air lennugraafikut Tallinna-Londoni liinil, suurendades lendude arvu neljale korrale nädalas. Lennud Tallinna ja Londoni vahel hakkavad toimuma esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

-29. märtsist suurendab Estonian Air lendude arvu Tallinna ja Moskva vahel viiele korrale nädalas, lisades teisipäevased lennud. Praegu lendab Estonian Air Tallinnast Moskvasse neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti.

- 2. aprillist toimuvad lennud Tallinna ja Amsterdami ning Vilniuse ja Amsterdami vahel senise kuue korra asemel seitse korda nädalas, lisanduvad laupäevased lennud. Praegu toimuvad lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

-1. mail avab Estonian Air uue lennuliini Vilniuse ja Berliini vahel. Lennud hakkavad toimuma neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Estonian Air alustab senisest tihedama lennugraafiku alusel taas lendamist hooajalistel liinidel:

-1. maist Tallinna ja Pariisi vahel. Lennud hakkavad toimuma kolm korda nädalas teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 27. oktoobrini.

-1. maist Kuressaare ja Stockholmi vahel. Lennud toimuvad pühapäeviti, lennuliin jääb avatuks kuni 28. augustini.

-2. maist Tallinna ja Berliini vahel. Lennud Tallinnast Berliini hakkavad toimuma kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Lennuliin jääb avatuks 30. septembrini.

-7. maist Tallinna ja Barcelona vahel. Ajavahemikus 7. maist kuni 6. juunini toimuvad lennud kord nädalas laupäeviti, 14. juunist kuni 30. augustini kaks korda nädalas teisipäeviti ja laupäeviti. 3. septembrist 29. oktoobrini jätkuvad lennud kord nädalas laupäeviti.

-7. maist Tallinna ja Milano vahel. Lennud hakkavad toimuma kord nädalas laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 24. septembrini.
-18. juunist Tallinna ja Nizza vahel. Lennud toimuvad kord nädalas laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 17. septembrini.

Estonian Air peatab ajavahemikus 1.04.-2.09.2011 lennud Tallinna ja Vilniuse ning 28.03.-26.10.2011 Tallinna ja Minski vahel. Estonian Air teenindab lende Tallinna ja Minski vahel suurema nõudlusega aegadel ehk siis 15.04, 18.04, 06.05 ja 09.05.2011.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv