Estonian Air laiendas mandritevaheliste lendude pakkumiste valikut oma kodulehel

11.04.2011
Tänu heale koostööle lennufirmadega SAS ja KLM Royal Dutch Airlines laienes Estonian Airi kodulehel pakutavate mandritevaheliste lendude valik.

Lisaks 190 sihtkohale Euroopas pakub Estonian Air oma kodulehel atraktiivsete hindadega lennupileteid sellistesse maailma suurlinnadesse, nagu Atlanta, Bangkok, Boston, Kaplinn, Chicago, Curacao, Delhi, Dallas, Denpasar (Bali), Dubai, Houston, Johannesburg, Kuala Lumpur, Mumbai, Muscat, Mexico City, Miami, Minneapolis, Montreal, New York, Osaka, Peking, Sao Paulo, San Francisco, Seattle, Shanghai, Singapur, Taipei, Teheran, Tokyo, Toronto, Vancouver ja Washington.

Lend Eestist transiitlennujaama ja tagasi toimub Estonian Airiga. Jätkulennule suundujatele kehtivad kõik partnerlennufirma pileti- ja pagasireeglid.

Mandritevaheliste lendude sõiduplaani ja piletihinna kuvamine Estonian Airi kodulehel on kiire ja lihtne ning toimub sarnaselt mis tahes Euroopa lennule pileteid ostes.

Näiteid edasi-tagasi piletihindadest Estonian Airi kodulehel:

-Tallinn-Mumbai edasi-tagasi hind alates 656,73 eurot, jätkulend lennufirmaga KLM;

-Tallinn-Montreal edasi-tagasi alates 767.95 eurot, jätkulend lennufirmaga KLM;

-Tallinn-San Francisco edasi-tagasi alates 768.06 eurot, jätkulend lennufirmaga KLM;

-Tallinn-New York edasi-tagasi alates 561.97 eurot, jätkulend lennufirmaga SAS;

-Tallinn-Bangkok edasi-tagasi alates 736.49 eurot, jätkulend lennufirmaga SAS.

Estonian Airi kodulehel kuvatud hinnad sisaldavad kõiki makse ja tasusid. Hinnad võivad muutuda sõltuvalt kohtade saadavusest lennule, kohtade arv on piiratud.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv