Kutsume kajaki- ja kanuumatkadele Soomaa suurveele

13.04.2011
Soomaal on veetase erakordsel kõrge, aerutada saab metsateedel, luhtadel ja majade vahel. Ilmaprognoos lubab nädala lõpus sooja ning ilusat ilma. Ideaalsed olud suurvee matkaks, seepärast korraldame sel nädalvahetusel Soomaal matkasid ka kajakitega.

Laupäeval 16.aprillil kutsume suurveele matkama kahekohaliste meresüstadega. Matkad algavad kell 11.00 ja kell 15.00. Matk kestab umbes 3,5 tundi. Vett on Soomaal äärmiselt palju ja see teeb kiirest kajakist suurveel hea sõiduriista. Külastame Karuskose, aerutame Raudna ja Halliste üleujutatud luhtadel. Soovijad saavad juua teed suurvee südames asuvas Karuskose teemajas. Vaatamisväärsuseks kujuneb kindlasti ka viienda aastaaja melu, sest Soomaa üleujutusest on viimastel aastatel kujunenud omalaadne suurvee festival.

Ka pühapäeval 17.aprillil kutsume suurveele matkama kahekohaliste meresüstadega. Matkad algavad kell 11.00 ja kell 15.00. Matk kestab umbes 3,5 tundi, külastame Karuskose, aerutame Raudna ja Halliste üleujutatud luhtadel.

Hiigelkanuu matkadele on sel nädalal veel vabu kohti reedel, 15.aprillil, kell 11.00 ja kell 15.00 .

Vee langemine kestab tõusust tavaliselt tunduvalt kauem. Seetõttu võib prognoosida, et järgmisel nädalalõpul on vesi küll mõnevõrra langenud, kuid viies aastaaeg kestab ja ilm peaks loodetavasti aina soojemaks muutuma. 22-24. aprillil toimuvatele hiigelkanuu matkadele Soomaa suurveel registreerimine käib.

Kõik matkad maksavad 30 € inimese kohta. Hinna sees on kajaki- või kanuuvarustuse kasutamine ja matkajuhi teenused.

Matkal osalemiseks registreeri ennast siin lisainfo saamiseks kirjuta või helista Triinule triin@360.ee 55 55 85 55

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Raplamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv