Haapsalu Kultuurikeskus annab teada

15.04.2011
Peoõhtu
15. aprillil kell 18.00
Pilet 2.30 €


Esineb ansambel Kastanid
Tantsuks ansambel Sass

Koolinoorte moefestival Haaknõel 2011
16. aprillil kell 19.00
Pilet 2 €


Teema "Tänapäeva muinasjutt"
10. juubeli puhul näitus varasemate aastate pildide ja võidukostüümidega.
Vaata lisa: haaknoel2011.blogspot.com

Film "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta"
17. aprillil kell 18.00 ning 18. ja 19. aprillil kell 19.00
Pilet 2.55 €


Selle kevade kodumaine kassahitt on rock-komöödia „Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta”. Film ise jõudis kinodesse üle Eesti juba 18. märtsil 2011. Projektil on kõik eeldused, et sellest saaks next big thing kiratsevas kodumaises filmitööstuses – kinolinal näeb tervet plejaadi udusulis superstaare, parimais aastais iidoleid ning puhta elueliksiiriga kangestutatud klassikuid. Filmi tootja on produktsioonifirma Kuukulgur Film, mille alt on valminud hulk edukaid mängu- ja dokumentaalfilme („Jan Uuspõld läheb Tartusse”, „Müümise kunst” jne).

“Kormoranide” stsenaristideks-režissöörideks on Andres Maimik ja Rain Tolk - sama tandem, kes on vastutav eelmise kassahiti „Jan Uuspõld läheb Tartusse” menukuse eest Eesti kinolevis, mis on viimase kahkeksa aasta vaadatuim kodumaine film.

“Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta” on žanrilt must komöödia ja räägib vanadest rokipeerudest, kes keelduvad kiiktoolides nurgas tiksumast, vaid tahavad iga hinna eest uuesti läbi lüüa. Kuid ükskõik mida nad ette ei võtaks, läheb asi järjest hullemaks!

Filmis mängivad Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis, Jüri Vlassov, Ester Pajusoo, Elina Pähklimägi, Harry Kõrvits ja Enn Klooren. Kõrvalrollides näeme kõikvõimalikke avaliku elu tegelasi Tanel Padarist Jaanus Rohumaani ja nii mõnedki neist astuvad üles vägagi tavatutes rollides. Filmis kõlab tohutu kogus uuemat ja vanemat mõnusat kodumaist muusikat.

TÄHELEPANU! Filmi ei soovitata vaatamiseks lastele, kellel turjal vähem kui 12 eluaastat!

Nimelt leidub filmis viiteid erinevatele täiskasvanulikele teemadele, mille aadressil häbenematult nalja visatakse. Linaloos võib kohata ka palju sugestiivse iseloomuga stseene, mis sobilikumad pigem täiskasvanud vaatajale, kui lapseohtu kinohuvilisele.

Samuti hiilgab film fantaasiarikka keelekasutusega, mis võis olla omane 70ndatel aastatel kuulsust ja edu nautinud rokkmuusikutele.

Filmi pikkus: 1h 55 min

Perehommik "Lapsed tuppa..."
24. aprillil kell 12.00
Tasuta


Monoteatri etendus "Isa"
26. aprillil kell 19.00
Piletid 11 € ja 9 € müügil Piletilevis ja Kultuurikeskuse kontoris Posti 34


Lavastaja: Andrus Vaarik
Muusikalooja: Jarek Kasar
Tõlkija: Kadre Vaik
Mängib: Jan Uuspõld

Isa on Islandi näitekirjaniku, lavastaja, näitleja ja produtsendi Bjarni Haukur Thorssoni 2007. aastal valminud mononäidend.

Bjarni Haukur Thorsson on näitleja, kes 1998. aastal astus Islandi lavadele Rob Beckeri kirjutatud näidendis Ürgmees, mille ta ise lavastas ja milles ta ise ka peaosalist mängis. Isa on loogiline ajaline jätk Ürgmehele. Selles näidendis arutab peaosaline mehe ja naise kooselu järgmise etapi ja pereelu põhiväärtuste ja eesmärkide üle.

7 aastat koos elanud paar on saabumas tagasi koju suurepäraselt puhkusereisilt armunute linnast Pariisist. Lennukis sattuvad na d kõrvuti istuma perega, kus kasvavad kaks last, mõnekuine poiss ja paariaastane tüdruk. Peaosalise, Isa silme läbi on seal peres toimuv paras õudus. Karjuvad lapsed, titetoitu ja jooke täis kallatud riietega lapsevanemad, kelle kurnatuse astet on keeruline mõõtagi. Isa üllatuseks sattub tema kallis naine nähtust aga sellisesse vaimustusse, et viib nende õnneliku, vaba ja noore pere järgmisele tasandile. Naine otsustab, et nad saavad lapse!

Ca. 2 tundi kestva etenduse jooksul viiakse vaataja tempokale ja humoorikale jalutuskäigule, mille jooksul saame põhjaliku ning kiire ülevaate, mis toimub ühes peres alates lapse saamise mõtte tekkimisest kuni lapse kolme aastaseks kasvamiseni. Ja seda kõike noore mehe pilgu läbi.

Haapsalu Linnagaleriis:
Carmen Lansbergi näitus "Seikluspilte meilt ja mujalt"


Haapsalu Linnagaleriis on näitamisel Carmen Lansbergi joonistused. Need on reisipildid, mis kujutavad seiklusi osaliselt tuttavates, osaliselt tundmatutes maailmades, kohtumisi tuttavate ja tundmatute tegelastega. Need on seiklused, mis ulatuvad reaalsusest fantaasiatesse, reisid ettekujutlusmaailmades, avastamata maastikel koos veidrate iha objektidega. Joonistused on nende imeliste ja imelike fantasmide kompositsioonid paberil - lõbusad, naljakad ja kohati värvilised, kuid oma kummalisuses ka pisut õudsed ja hirmuäratavadki. Kunstnik kutsub kõiki neid seikluspilte meilt ja mujalt vaatama ja kaasa seiklema!

Näitus on avatud 29. aprillini.
Galerii on lahti K-P kella 12.00-18.00.

Piletilevist www.piletilevi.ee on võimalik juba praegu osta pileteid järgmistele üritustele Haapsalus:

29. aprill- 1. mai HÕFF www.hoff.ee

30. aprill kell 19.00 kuursaali avakontsert Jazzkaar 2011 Anna Buturlina (Venemaa), Lilli Jahilo kevadsuvise kollektsiooni esitlus. Pilet eelmüügist Piletilevis 8 €, kohapeal 10 €.

6. mail kell 19.00 kuursaalis Argentiina kitarristi Esteban Colucci kontsertkava "Konserttango"
Pilet eelmüügist Piletilevis 6 € ja kohapeal 8 €.

Kõik Haapsalu suvemuusika 2011 kontserdid. Pilet eelmüügist piletilevis 6 €, kohapeal 8 €.

5.-6. august Augustibluus 2011 www.augustibluus.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Haapsalu, Läänemaa

Haapsalu, Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv