Lahemaa mõisad tutvustavad ennast ühiselt rahvusvahelisele turule

21.04.2011
MTÜ Lääne-Viru Turism eestvedamisel tutvustavad Lahemaa kaunid mõisad ennast ühiselt rahvusvahelisele turule.

Sagadi, Palmse ja Vihula mõisal on ühine ajalooline ja kultuuriline taust, mida saab ära kasutada piirkonna atraktiivsuse suurendamiseks teistest riikidest pärit külaliste hulgas. Kampaania eesmärgiks on suurendada info kättesaadavust piirkonna puhkamisvõimaluste kohta, suurendada piirkonna tuntust ning tõsta piirkonda külastavate turistide hulka, kasutades selleks nii sotsiaalmeediat kui ka trükimeedia kanaleid, korraldades tutvustusreise edasimüüjatele ja ajakirjanikele ning osaledes ühispakkumistega rahvusvahelistel turismimessidel.

Ühiseks infokanaliks on loodud www.facebook.com/lahemaamanors, kus jagatakse infot nii kolme mõisa, kui ka piirkonna võimaluste kohta ja kutsutakse piirkonna külastajaid jagama oma muljeid puhkusest Lahemaal. Facebookilehe liitujate ja oma kogemuste jagajate vahel loositakse välja luksuslik puhkus kahele Lahemaa mõisates kolmeks päevaks.

Palmse, Sagadi ja Vihula mõisad asuvad Lahemaa Rahvuspargis, ligi 80 km kaugusel Tallinnast, looduslikult väga kaunis kohas. Palmse on esimene täismahus renoveeritud mõisakompleks Eestis, mida haldab SA Virumaa Muuseumid. Sagadi mõis on renoveeritud täismahus ning kuulub Riigimetsa Majandamise Keskusele. Eravalduses Vihula mõis on Baltimaade ainus Country club stiilis mõisakompleks. MTÜ Lääne-Viru Turism on Lääne-Viru maakonnas tegutsevate füüsiliste ja juriidiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis on loodud 12 aastat tagasi eesmärgiga arendada turismi ning algatada turismialaseid koostööprojekte.

Foto: Jarek Jõepera

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv