Nädal algab svingides ning lõppeb rokkides koos Kolumbis Krisiga!

25.04.2011
E 25.04.2011 :: Crazy about swing dance!
Üle nädala esmaspäeviti süstib MODUS särtsu ja energiat inimestesse. Agusega kl 19.30 toimub swingtantsuõhtu! Mängib vaid swingmuusika. Vanima swingtantsu lindy hop algõpetus Moonika Saar’elt ja Kristjan Kriis’ilt kl 20.00. Lindy hopi show kl 21.00

Moonika Saar on swingtantsija ja swingtantsu tantsuõpetaja, paljude lindy hopi jm. swingtantsu võistluste võitja nii Eestis kui kaugemal.
Kristjan Kriis on swingtantsija ja swingtantsu tantsuõpetaja, maailma 6.koha omanik lindy hopis, Ameerika lindy hopi meistrivõistluste kabareekategooria 3.koha omanik, mitmekordne Eesti ja Baltikumi lindy hopi meister.

Lindy Hop on kõigi swingtantsude esiema. Sündinud hilistel 1920. aaastatel New Yorgi Harlemi linnaosas Savoy tantsusaalis. Tantsu kõrgaeg oli möödunud sajandi 30.- 40. aastatel. Mustanahaliste tantsustiil, mis suri praktiliselt välja 60. – 70. aastatel, kuid elas üle taassünni umbes 25 aastat tagasi. Tänaseks on levinud üle maailma ja saavutanud suure populaarsuse.

Kui sa ei tea, mis on swingtants, ei saa see sulle ka meeldida!

T 26.04.2011 :: Night to Tango
Cubanita Live Café on kõigi tantulembeliste meeste, naiste ja isegi laste jaoks kes vähegi kirge endas leiavad. Seepärast pakume me kõigile võimalust kirglikku tantsu nagu tango õppida.

Tangoõhtu hakkab kl 19.30. Toimuvad tantsuetteasted ja palju muud huvitavat.

Kl 20.00 toimub TASUTA tantsuõpe.
Õpetajaks on Karmen Ong, kes on professionaalne tantsija ja koreograaf. Ta armus tangosse 2006 aastal ning on sellest ajast saati olnud Eestis peamisi tangoõpetajaid. Novembris, 2010 käis Karmen Buenos Aireses juba teist korda, et täiendada oskusi kui tango õpetaja ja tantsija.

K 27.04.2011 :: SALSOTECA
Iga kolmapäevane salsaüritus. Palju mõnusat muusikat ja tantsimist. Esinemised ja tantsuetteasted Eesti ja rahvusvaheliste õpilaste, tantsijate ja artistide poolt.

Lühikesed ja lõbusad tunnid algajatele ja edasijõudnutele F.D.S. juhendajate poolt. DJ Rain and Guy Raphael viivad teid maagilisse salsa muusika ja rütmide maailma.

Kõk salsasõltlased, tulevased sõltlased ja sõbrad on oodatud Cubanitasse lõbutsema ning tantsima!

Pidu algab kl 21.00.

N 28.04.2011 :: Rütm elab neljapäeviti Cubanitas
Ladinarütmide saatel tantsuõhtu. Pidu algab kl 21.00. Tasuta tantsutund Pirje Laaguse poolt (Corazonsalsa Dance Company) kell 22:00!

Kella 23:00-ni on kõik kokteilid kaks ühe hinnaga!

R 29.04.2011 :: KOLUMBUS KRIS LIVE!!!
Eesti rokiveteran Kolumbus Kris saab aprilli algul 23. aastaseks. Selle sündmuse tähistamiseks teeb Kolumbus 9.aprillist 7.maini kuuajase tuuri mööda Eestit. Reedel 29.04 esineb Kolumbus Kris Cubanitas. Kolumbus Kris tegutseb alates 1987.aastast. Mängitakse põhiliselt eestikeelset rock and rolli, aga ka bluusiklassikat ja mõnikord isegi ZZ Top'i.

Kolumbus Kris alustab kl 22.00.

Pilet 3€

L 30.04.2011 :: Late's 5 LIVE
Laupäeva õhtul algusega kl 22.00 esineb Cubanita Live Cafe's LATE'S 5!

Late's 5 on bänd, mille on moodustanud noored Otsakoolis õppivad muusikud. Eelkõige esitab kollektiiv ladina- ja jazzmuusikat. Bändi repertuaarist võib leida rahulikke kui ka tantsulisi lugusid. Kava koostamisel on eelkõige silmas peetud originaalsust, seetõttu kindlustavad nad emotsioone täis peoõhtu.

Bänd koosneb viiest liikmest: Pille-Rite Rei (saksofon/vokaal), Mathei Florea (klahvpillid), Janno Trump (basskitarr), Janno Tomingas (trummid) ja Caspar Salo (perkusioon).

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv