Estonian Airile omistati Brüsselis täpseima lennufirma tiitel

02.05.2011
Brüsseli lennujaamas toimunud lennundusauhindade jagamise tseremoonial tunnustati lennuettevõtteid eelmise aasta väljapaistvate tulemuste eest. Estonian Airile omistati täpseima lähiregiooni lennukompanii tiitel. See on juba teine sellelaadne rahvusvaheline tunnustus.

Brüsseli lennujaam jagab täpseima lennufirma tiitlit neljandat aastast järjest, et rõhutada lendude õigeaegse väljumise tähtsust. Eraldi hinnati lennufirmade punktuaalsust regionaal-, lähiregiooni- ja pikamaalendudel, kus Estonian Air tunnistati täpseimaks lähiregioonilende teenindavate lennuettevõtete hulgas. Brüsseli lennujaama lendab ühtekokku ligi 80 lennufirmat maailma eri regioonidest.

„Väljumiste ja saabumiste täpsus on lennufirma üks olulisi kvaliteedinäitajaid ning on aega ja kiirust hindavale lennureisijale kahtlemata väga oluline aspekt. Olla täpseim suurte rahvusvaheliste lennuettevõtete hulgas ja pakkuda suurepärast teenindust on see suund, mille poole püüdleb kogu Estonian Airi meeskond,“ lausus Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresident

Möödunud aastal omistati Estonian Airile täpseima lennufirma tiitel Amsterdami Schipholi lennujaamas, kuhu lendab ligi 100 lennufirmat üle maailma.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv