Maikuu tervitused Biorest

10.05.2011
Valmistume suveks ja teeme juba suvekingade müüki. Tule Sinagi vaatama ja proovima, sest 10.-13. maini on meil nn. Tervisejalatsite suurmüük.

Erilisi MBT-sid saad ka proovida ja kui meeldib nendega kõndida, siis on just õige aeg ostma hakata, sest need on järgmisel nädalal 15% soodsamad. Nii et kiirusta, sest sellist valikut me niipea ei paku.

Kas tead juba, et meie Indiast pärit peamassöör VICKY on tagasi ja meil taas 17. mail. Ta aitab Sul rõõmuga suveks kauniks ja puhanuks saada. Kuigi ta on õpetanud välja juba hulga jüngreid, on tema kätes eriline maagia- nii et tule ja proovi ning veendu ise. Veel on mõned vabad ajad.

Kiropraktik Artur on muutunud nii populaarseks, et temale on vabu aegu alles juuni alguses. Kui ikka tunned, et selg, jalad, pea pidevalt valutavad, siis tasuks tema juures ära käia. Praeguseni pole küll kedagi, kes poleks mingit leevendust saanud. Ainult üks konks on kogu asjal- pead ennast ka ise liigutama. Võimlema, ujuma ja liikuma värskes õhus. Siis on tema tööl ka tulemust. Ja lisaks tasuks lõõgastuda ka massaazitoolis- see on kiire ja odav viis lihaspingest vabaneda.

See talv oli pikk ja vaevaline ning aina rohkem näeme inimesi, kes on tõesti vaevatud ja ei suuda kurnatusest üle saada. Ära sinagi väsimuse korral käsi rüppe lase, vaid otsi lahendusi.

Goji ja astelpaju marjad, mustikas ja idandid, maca pulber ja kakao oad on väga võimsad ja kiired abistajad. Kui neid vajad, siis on kõik meil olemas.

Olen käinud mitmel väga huvitaval koolitusel ja neid läbiv teema on ikka maks, maks ja veelkord maks. Loe SIIT, et saaksid aru, kui oluline on seda toetada ja aastas paar korda ka puhasuskuuri teha. Meie imerohi VÕILILL on juba oma õienutid välja pistnud ja see on tõeliselt hea maksapäästja. Seda enam, et grillihooaeg kohe algamas ja siis süüakse juuakse väga palju sellist kraami, mida maks lihtsalt ei armasta. Pista salati hulka mõned varred, lehed ja õied ning väljajuuritud juured kuivata kenasti ära ja jahvata seda kohvi hulka. Mina olen juba teist kuud viljakohvi siguriga joonud, ja ph tase on täitsa normis ilma erilise vaevata. Muideks, kui teed kasvõi kergegi maksa puhastuse, muutub Su nahk puhtamaks ja säravamaks ning vinnid punnid hakkavad kiiresti kaduma.

Siis on meil veel ka uusi tooteid.
Palmi suhkur
diabeetikutele ja neile, kes glükeemilist indeksit jälgivad. See on madalaima tasemega magusaine.

Siis Chia seemned, millega saad asendada linaseemneid ja panna seda paar lusikatäit hommikupudru hulka. Graviola pulber, Inka marjad, 100% kakao nibsid-pulber, kakao või jne.

Alates tänasest on Surnumere kehakoorijad koos õliga ja juuksehooldustooted 20% soodsamad. Meie pere on küll nende toodete fännid, nüüd on neid ka soodsam soetada. Soodustus kestab ainult 9.-13. maini.

Ja vaata vahel ka meie kodulehte www.biore.ee ning kui Sul on huvitavaid kogemusi meie poolt pakutava suhtes, siis kirjuta sellest tagasiside rubriigis.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv