Palju head muusikat ja tantsimist!

20.05.2011
Meile meeldib rütm! Kutsume ka Sind Cubanitasse head toitu ja elavat muusikat nautima.

Reede õhtul ei suuda keegi istuma jääda, sest majas on Jumpin' Wheels!

Rockabilly on muusikatiil, mis tekkis 50’ndatel aastatel seguna swing’ist, r’n’b’ist, country’st ja jive’st. Kuulsaimaks esindajaks on muidugi varajane Elvis Presley.

Iseloomult on see muusika väga lõbus, rütmikas ja kaasakiskuv.

Jumpin’ Wheels on üks parematest rockabilly bändidest Eestis. Kõigest kolme instrumendiga luuakse tõeline ja autentne 50’ndate ajastu hõng.

Bänd alustab kl 22.00.

L 21.05.2011 :: Mai ja Ivo Unt LIVE
Mai Unt (laul, rütmipillid) ja Ivo Unt (kitarr, laul) esitavad pop-rock muusikat. Kuulda saab nii ballaade kui ka soft-rock'i stiilis laule. Duo alustab kl 22.00

P 22.05.2011 :: Kuuba salsaõhtu
Pühapäeval algusega kl 20.00 toimub salsaõhtu, mängitakse ehedat Kuuba salsamuusikat, cha-chat, kizombat, zouki, bachatat jne. Tasuta tantsutund kl 20.00.

E 23.05.2011 :: Crazy about swing dance!
Ühelainsal esmaspäeval maikuus süstib MODUS särtsu ja energiat inimestesse. Algusega kl 19.30 toimub swingtantsuõhtu! Mängib vaid swingmuusika. Vanima swingtantsu lindy hop algõpetus Piret Torm-Kriis’ilt ja Kristjan Kriis’ilt kl 20.00. Lindy hopi show kl 21.00

Piret Torm-Kriis on swingtantsija ja swingtantsu tantsuõpetaja, paljude lindy hopi jm. swingtantsu sündmuste peakorraldaja Eestis. Swingifriik,
lindy hopi Eestisse tooja. Kristjan Kriis on swingtantsija ja swingtantsu tantsuõpetaja, maailma 6.koha omanik lindy hopis, Ameerika lindy hopi meistrivõistluste kabareekategooria 3.koha omanik, mitmekordne Eesti ja Baltikumi lindy hopi meister.

T 24.05.2011 :: Night to Tango
Cubanita Live Café on kõigi tantsulembeliste meeste ja naiste jaoks, kes vähegi endas uudishimu ning kirge leiavad. Sellepärast pakume kõigile võimalust õppida Argentiina tangot.

Cubanita Live Café on kõigi tantulembeliste meeste, naiste ja isegi laste jaoks kes vähegi kirge endas leiavad. Seepärast pakume me kõigile võimalust kirglikku tantsu nagu tango õppida.

Tangoõhtu hakkab kl 19.30. Toimuvad tantsuetteasted ja palju muud huvitavat.

Kl 20.00 toimub TASUTA tantsuõpe.
Õpetajaks on Karmen Ong, kes on professionaalne tantsija ja koreograaf. Ta armus tangosse 2006 aastal ning on sellest ajast saati olnud Eestis peamisi tangoõpetajaid. Novembris, 2010 käis Karmen Buenos Aireses juba teist korda, et täiendada oskusi kui tango õpetaja ja tantsija.

K 25.05.2011 :: SALSOTECA
Iga kolmapäevane salsaüritus. Palju mõnusat muusikat, tantsimist ja üllatusi. Lühikesed ja lõbusad tantsutunnid F.D.S. juhendajate poolt. DJ Rain and Guy Raphael viivad teid maagilisse salsa muusika ja rütmide maailma.

Kõk salsasõltlased, tulevased sõltlased ja sõbrad on oodatud Cubanitasse lõbutsema ning tantsima!

Pidu algab kl 21.00.

N 26.05.2011 :: Rütm elab neljapäeviti Cubanitas!
Kes vähegi endas rütmi tunnetavad ning naudivad muusikat, mida Havanas mängitakse, on neljapäeviti kohe kindlasti Cubanitas. Toimub iganädalane ladinarütmide saatel tantsuõhtu. Kõlavad parimad salsa, bachata, chacha, kizomba, zouk jne palad.

Pidu algab kl 21.00. Tasuta tantsutund Pirje Laaguse poolt (Corazonsalsa Dance Company) kell 22.00!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv