Lastekaitsepäev Tallinna loomaaias 1. juunil

30.05.2011
Kolmapäeval 1. juunil kutsub Tallinna loomaaed koos partnerite ja heade abilistega kõiki loomaaeda lastekaitsepäevale vaatama uusi valminud ekspositsioone ja toredasti aega veetma.

Meelelahutust, käelist tegevust ja nuputamist pakutakse mitmes erinevas paigas. Ürituse täpne kava loomaaia kodulehel.

Tuulikuplatsil esinevad päeva jooksul mitmed huvitavad muusikud ja toredad tantsijad. Lasteekraani muusikastuudio lapsed esitavad Leelo Tungla ja Priit Pajusaare “Onu Remuse juttude” põhjal valminud lastelaule. Toimub CD “Onu Remuse laulud” esmaesitlus.

Tallinna Keskraamatukogu avab loomaaias Looduse lugemissaali, kus kõik huvilised saavad osaleda viktoriinides, vaadata nukuetendusi, joonistada, meisterdada ning lahendada ristsõnu. Välja on pandud ka palju põnevaid looma- ja loodusraamatuid.

MTÜ Kodaniku Hääl kutsub lapsi koos vanematega osalema aardejahis, trikitama koos klouniga, joonistama kriitidega asfaldile, uudistama Eesti Naiste Motoklubi mootorrattaid, õppima endale ja teistele abi andma ning tegema muudki põnevat. Üritust toetavad ja kaasa löövad Lastekaitse Liit, MTÜ Reservkorpus, Naiskodukaitse, MTÜ Õnnepank, WIMA Estonia, Eventech, Tallinna Avatud Noortekeskus, Sujuri OÜ, Reklaamtoode OÜ ja vabatahtlikud. Täisealistel Tallinna elanikel on võimalik anda allkiri Tallinna elanike eelnõu toetuseks, mille eesmärgiks on linna eelarvest suuremate summade suunamine lasteaedadele investeerimiseks.

Derwent Academy joonistusakadeemia ootab joonistamishuvilisi kujundama omale meelepärast loomaaia postkaarti. Tublidele joonistajatele kingituseks Derwenti postkaart “Õnnekure paar” (kunstnik Linda Stevens, Suurbritannia). Parimatest joonistustest valmivad loomaaia sünnipäevaks uued postkaardid.
Vaata ka www.facebook.com/VunderSkizze.

Rewilli huvikool aitab lastel meisterdada puidust, savist, papist ja nööpidest või hoopis paberist lemmiklooma.

Kirjastus Egmonti raamatutelgis saavad lapsed õppida joonistama loomi, mängida, meisterdada ja võita auhindu. Toimub suur raamatute soodusmüük.

Taas avab uksed laste loomaaed, kus saab uudistada lemmikloomi ja patsutada kääbuskitsi. Kell 11.00 tuleb külla MTÜ Cavia Baltica. Näha saab erinevaid merisigade tõuge ja kuulda, kuidas nende eest õigesti hoolitseda.

Lauamäng Metsatark paneb proovile sinu teadmised metsast ja loodusest.

Rocca al Mare keskuse abiga saab lasta teha endale loomateemalise näomaalingu ja joonistada loomi paberile. Ringi tatsub elevandimaskott.

Lastel aitavad suu magusaks teha Škoda jeti ja Haribo kuldkaru.

Oriflame tutvustab oma uusimaid ilutooteid, teeb huvilistele meiki ning pakub tervisekokteili.

Loomaaias tegutseb taas Tallinn Card, kes 1. juunil tähistab oma sünnipäeva.

Sellest, kuidas paremini oma lapsi kindlustada räägivad SEB elu- ja pensionikindlustuse nõustajad.

Linnutiikide teel müüakse toredaid käsitööna valminud ehteid, kootud mütse ja omatehtud nukke.
Suva sukavabrik pakub mõnusaid ja sooje loomateemalisi sokke.

Loomaaias töötavad ka kõik tavapärased tasulised lõbustuskohad, batuudid, karusellid, lasterongid.

Lastekaitsepäeval 1. juunil kehtib Tallinna loomaaias 7-69-aastastele sooduspilet hinnaga 1 euro, alla 7-aastased ning 70-aastased ja vanemad tasuta! Kassad on avatud kell 9.00-19.00.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv