Pärnu Muusikakambri ja Kurgja mütoloogilis-romantiline jaaniõhtu

16.06.2011
23. juunil peame Kurgjal maha ühe mütoloogilis - romantilise jaaniõhtu! Ootame Sind kell 18.00 kaasikus kiigeplatsil suurele jaanietendusele, milles saad ka ise osaleda!

Kulgeme pärimuslike laulude, muusika ja mängude saatel tagasi aega, mil usuti imedesse ja jaaniöö maagiasse. Öö saabudes ootavad jaanitulelisi lõkke ääres esivanematelt päritud lõbusad tantsud ja mängud kogu perele elava muusika saatel.

Lastele õpetatakse puust taluloomi valmistama, lillepärga ja lõngast paelu punuma. Täiskasvanud saavad vikatiga niita ja saunavihtu teha.

Kehakinnituseks müügil Kurgja karask, kohupiimakook ja šašlõkk kohapeal grillimiseks. Joogiks kama, kohv ja morss. Kaasa võib võtta piknikukorvi ja jaaniõlle vastavalt oma maitsele.

Sissepääsu tagab maagilne käepael 2 €

Muusikakambri ERIBUSS Kurgjale ja tagasi väljub Endla teatri eest 23.06 kell 16.30 ja toob pidulised tagasi kell 00.30 Kohtade arv piiratud.

Info ja broneerimine: Karin Tennison kariten@kariten.ee või tel. 5648 6473 Sõiduraha Pärnu - Kurgja - Pärnu 7 €

Transpordi eest tasumine: arveldusarve 221049712167 Swedpangas. Makse saaja MTÜ Pärnu Muusikakamber, selgitus „Kurgja sõiduraha“

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Tänapäeva lapsed ei tea suurt vanaaja elust miskit.Aga Kurgja parandab selle vea,tutvustab vanaaja eluolu päris põhjalikult.Pakub vanaaja... (5.0)" Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv