Estonian Air avab lennuliini Trondheimi

30.06.2011
5. septembril 2011 avab Estonian Air otselennud Tallinna ja Trondheimi vahel. Estonian Airi lennugraafik pakub häid lennuühendusi nii ärireisijatele kui ka puhkajatele suuruselt kolmandasse Norra linna.

“Estonian Air käivitas juuni alguses projekti “Minu Estonian Air”, et uurida inimeste soove ja mõtteid meie edasise strateegia ja lennuvõrgustiku kujundamisel. Väga paljud neist rõhutasid, et oluline on suurendada otselennuühendusi Skandinaavia linnadega,” selgitas uue sihtkoha lisamise tagamaid Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresident.

“Projekt “Minu Estonian Air“ annab meile väärtuslikku tagasisidet klientidelt, koostööpartneritelt ja oma töötajatelt ka teenuste ja brändi arendamise osas,“ lisas Parras.

Trondheim, mis oli kunagi Norra pealinn, asutati 997. aastal Norra kuningas Olav Tryggvason poolt. Linn on oluline piirkondlik kultuuri-, tööstus-, kaubandus-, haridus- ja teaduskeskus.

Estonian Airi lennud Trondheimi hakkavad toimuma viis korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Väljumine Saabumine
Esmaspäev, neljapäev, reede OV431 Tallinn 7:35 Trondheim 8:20
Teisipäev, pühapäev OV431 Tallinn 11:50 Trondheim 12:35
Esmaspäev, neljapäev, reede OV432 Trondheim 9:20 Tallinn 12:00
Teisipäev, pühapäev OV432 Trondheim 13:05 Tallinn 15:45

Tallinna-Trondheimi lennud loovad muuhulgas head edasilennuvõimalused reisimiseks läbi Tallinna Skandinaaviast Venemaale, Ukrainasse ja Leetu ning vastupidi. Tallinnast saab Trondheimi kaudu edasi lennata Bronnoysundi, Mosjoeni, Bodosse, Namsosse and Rorvikisse.

Ühe suuna tutvumishind alates 59 eurot sisaldab kõiki makse, ostes pileti aadressilt www.estonian-air.ee

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv