Cubanita Live Cafe kava 1.-7. juuli

01.07.2011
R 01.07.2011 :: Denise Fontoura Band ja alates kl 1.00 SENSUAL FRIDAY NIGHT

Reede õhtu üheks tõmbenumbriks on samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura.

Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega.

Täna õhtul esineb ta intiimsemas koosseisus koos Jei Virunurmega (kitarr). Duo ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Duo alustab kl 22.00

Kl 1.00 (jah täpselt kell üks öösel!!!) algab Cubanitas uus ja väga eksklusiivne üritus - SENSUAL FRIDAY NIGHT, mis kestab kuni Teil jaksu jätkub. Kõlab PARIM kizomba, bachata ja zouk muusika. DJ Guy Raphael.

L 02.07.2011 :: Jesús Montero Ramírez LIVE

Kes vähegi endas rütmi leiavad, on kohustuslik tulla laupäeval Cubanitasse!!! Kl 22.00 esineb Kuubas väga tuntud artist Jesús Montero Ramírez. Ta laulab ehedat salsamuusikat. Tule, naudi ja tantsi elava salsamuusika järgi.

P 03.07.2011 :: Pühapäevane salsaõhtu

Algusega kl 20.00 toimub pühapäevane salsaõhtu. Kõlavad parimad salsa, cha-cha, bachata, kizomba ja zouk lood. Tasuta tantsutund kl 21.00. Starting from 8 pm we have salsa evening, free dance lesson at 9 pm.

E 04.07.2011 :: Crazy about swing dance!

Iga kuu esimesel esmaspäeval süstib MODUS särtsu ja energiat inimestesse. Algusega kl 20.00 toimub swingtantsuõhtu! Mängib vaid swingmuusika. Vanima swingtantsu lindy hop algõpetus Piret Torm-Kriis’ilt kl 21.00 ja juba oskajatele kl 21.30. Lindy hopi show kl 22.00

Piret Torm-Kriis on swingtantsija ja swingtantsu tantsuõpetaja, paljude lindy hopi jm. swingtantsu sündmuste peakorraldaja Eestis. Swingifriik,
lindy hopi Eestisse tooja.

Lindy Hop on kõigi swingtantsude esiema. Sündinud hilistel 1920. aaastatel New Yorgi Harlemi linnaosas Savoy tantsusaalis. Tantsu kõrgaeg oli möödunud sajandi 30.- 40. aastatel. Mustanahaliste tantsustiil, mis suri praktiliselt välja 60. – 70. aastatel, kuid elas üle taassünni umbes 25 aastat tagasi. Tänaseks on levinud üle maailma ja saavutanud suure populaarsuse.

Kui sa ei tea, mis on swingtants, ei saa see sulle ka meeldida!

T 05.07.2011 :: Night to Tango

Cubanita Live Café on kõigi tantsulembeliste meeste ja naiste jaoks, kes vähegi endas uudishimu ning kirge leiavad. Sellepärast pakume kõigile võimalust õppida Argentiina tangot.

Cubanita Live Café on kõigi tantulembeliste meeste, naiste ja isegi laste jaoks kes vähegi kirge endas leiavad. Seepärast pakume me kõigile võimalust kirglikku tantsu nagu tango õppida.

Tangoõhtu hakkab kl 19.30. Toimuvad tantsuetteasted ja palju muud huvitavat.

Kl 20.30 toimub TASUTA tantsuõpe.
Õpetajaks on Karmen Ong, kes on professionaalne tantsija ja koreograaf. Ta armus tangosse 2006 aastal ning on sellest ajast saati olnud Eestis peamisi tangoõpetajaid. Novembris, 2010 käis Karmen Buenos Aireses juba teist korda, et täiendada oskusi kui tango õpetaja ja tantsija.

K 06.07.2011 :: SALSOTECA

Iga kolmapäevane salsaüritus. Palju mõnusat muusikat, tantsimist ja üllatusi. Lühikesed ja lõbusad tantsutunnid F.D.S. juhendajate poolt. DJ Rain and Guy Raphael viivad teid maagilisse salsa muusika ja rütmide maailma.

Kõk salsasõltlased, tulevased sõltlased ja sõbrad on oodatud Cubanitasse lõbutsema ning tantsima!

Pidu algab kl 21.00.

N 07.07.2011 :: Rütm elab neljapäeviti Cubanitas!

Kes vähegi endas rütmi tunnetavad ning naudivad muusikat, mida Havanas mängitakse, on neljapäeviti kohe kindlasti Cubanitas. Toimub iganädalane ladinarütmide saatel tantsuõhtu. Kõlavad parimad salsa, bachata, chacha, kizomba ja zouk palad DJ PJ esituses.

Pidu algab kl 21.00. Tasuta tantsutund Pirje Laaguse poolt (Corazonsalsa Dance Company) kell 22.00!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv