Kontsert Kuujõgi Väätsa mõisa pargis

11.07.2011
Kontsert "Kuujõgi" - laulud maailma filmimuusikast 12. juulil kell 20 Väätsa mõisa pargis. Esinevad Nele-Liis Vaiksoo, Alen Veziko, Lauri Liiv ja maestro Olav Ehala.

Kontsert Kuujõgi on omamoodi mõtteline jätk eelmisel suvel väga menukalt läinud kontserdile Suveõhtu romantika.. Kui eelmisel aastal sai kuulata ainult Eesti teatri- ja filmimuusikat, siis sellel korral on repertuaar veelgi laiem - kõlavad lood kogu maailma filmimuusika paremikust.

Ettekandele tulevad igihaljad palad nagu näiteks Kuujõgi (Moon River) filmist Hommikusöök Tiffany juures, Kuskil teiselpool vikerkaart (Somewhere Over The Rainbow) filmist Võlur Oz, Jään sind ootama filmist Cherbourgi vihmavarjud, Kabaree samanimelisest filmist, I Will Always Love You filmist Ihukaitsja, Muinaslugu muusikas filmist Need vanad armastuskirjad, Mõtisklus filmist Vallatud kurvid ja paljud teised tuntud ning armastatud laulud nii Eesti kui ka terve maailma kinoklassikast.

Sellel kaunil ja pisut nostalgilisel kontserdil astuvad üles Nele-Liis Vaiksoo (laul), Lauri Liiv (laul) ning Alen Veziko (laul ja kitarr). Kuna klaveril saadab kõiki lugusid ka sellel aastal maestro Olav Ehala, siis võib päris kindel olla, et saab kuulda ka laule Eesti filmimuusika kroonimata kuninga enda sulest.

Pilet: 11€
Müügil Väätsa rahvamajas ja vallamajas.
Broneerimine: mois@vaatsa.ee

Ainus kontsert Kesk-Eestis.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Sain suure naudingu osaliseks. Väätsa mõis on kaasaegne ja kaunis igasuguste ürituste läbiviimiseks. (5.0)" Anna hinnang

Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv