Rosaariumi kontserdid tulevad viiendat suve

12.07.2011
Sellel suvel on plaanis kaks kontserti. Esimene kontsert toimub pühapäeval, 24. juulil kell 18, kus esineb Hendrik Sal-Saller ja Martin Jürman ning teine kontsert toimub reedel, 19. augustil kell 19, kus esineb Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane.

Kontserdid toimuvad Jäneda mõisa roosiaias või vihmase ilma korral Jäneda Pullitallis. Pilet on 7 eurot ja sooduspilet 5 eurot. Pileteid saab osta kohapeal.

Kontserdisarja ajaloost:
Aastal 2007 toimus Jänedal edukalt esimene "Rosaariumi" kontsert, kus esinesid Urmas Sisask, Lehtse kammerkoor ja Virumaa noorteorkester. Järgmisel suvel muutsin "Rosaarium" kontserdisarjaks, mille mõte on tuua meie kodukohta andekaid ja tunnustatuid muusikuid ning anda noortele muusikutele võimalus teha koostööd kogenud esinejatega. Publikule peaks olema see kvaliteetne kontsertelamus mõistliku tasu eest.

2008. aasta suvel esinesid esimesel kontserdil Tõnis Mägi, Mikk Dede ja Rakvere kammerkoor Solare Elo Forseli juhatamisel, teisel kontserdil esinesid Chalice ja segakoor Suisapäisa Kuldar Schützi juhatamisel ja suve lõpetas Kait Tamra ning Nuku- ja Noorsooteatri segakoor Kaire Vilgatsi juhatamisel.

Järgmisel suvel jätkus kontserdisari sama edukalt. Suve esimesel kontserdil esinesid Olav Ehala ja Hanna-Liina Võsa, teisel Riho Sibul, Mirjam Dede ja Tõrva Laulustuudio neidudekoor Maie Kala juhatamisel. Kolmandal kontserdil esinesid Jaak Johanson ja Virumaa Poistekoor Elo Forseli juhatamisel ning Virumaa Noorte Meeskoor Andrus Siimoni juhatamisel.

Eelmisel suvel ehk 2010 aastal esinesid esimesel kontserdil Rein Rannap ja Ott Lepland, teisel Bonzo ja vokaalansambel Estonian Voices, koosseisus Kadri Voorand, Mikk Dede, Ott Kask, Mirjam Dede ja Ott Kartau. Suve lõpetas ja kontserdisarja kümnendal kontserdil esinesid Hedvig Hanson, Andre Maaker ja Tamsalu neidude ansambel Kadri Kase juhatamisel.

Olete ka sellel aastal oodatud kuulama ja nautima neid kontserte!

Kui mõni kultuurist hooliv inimene tahab seda kontsertsarja kuidagi toetada või lisa
infot saada, siis kirjutage e-mailil: reigo.tamm@tapa.ee.

skoor

4.5

Viimane kommentaar:

"tore oli seal juubelit pidada mõnus koht.. (4.0)" Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv