Erakordne kontsert SUVEBAROKK jõuab 7. augustil Koigi ja Sargvere mõisa

03.08.2011
Muusikasõprade Selts toob koos "Unustatud mõisate" projektiga väikeste kohtade mõisasaalidesse erakordse muusikasündmuse "Suvebarokk".

Maarja Uus
(plokkflööt), Heli Ernits (oboe), Reinut Tepp (klavessiin)

07.08.2011 15:00 Sargvere mõisas
07.08.2011 18:00 Koigi mõisas


Kavas: Georg Philipp Telemann: Trio-sonaat oboele, plokflöödile ja basso continuol
François Couperin: Kontsert

Sel kontserdil kuuleme kirjut ja meeleolukat valikut barokiajastust, mis tutvustab 17.-18. sajandi muusikat väga erinevatest külgedest.

Pilet 4€. Tudengid, pensionärid ja õpilased 2€.

Reinut Tepp on tunnustatud klavessinist, kes alustas muusikaõpinguid Talinna 7. keskkooli klaveriklassis (Samuel Lazikin), jätkas Tallinna Muusikakeskkoolis (Ell Saviauk) ning Tallinna Konservatooriumis (prof. Laine Mets).Ta on teinud koostööd mitmete nimekate kollektiividega nagu Tallinna Barokkorkester, Corelli Consort, Rondellus, Tallinna Kammerorkester, Cantores Vagantes jt ning esinenud arvukatel kontsertidel üle kogu maailma

Heli Ernits alustas oboeõpinguid 1999. aastal Heino Elleri nimelises Tartu Muusikakoolis, jätkas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiasse (EMTA) Olev Ainomäe juhendamisel ja Karlsruhe Muusikakõrgkoolis prof. Thomas Indermühle oboeklassis. Ta on läbinud magistriõppe EMTA-s Nils Rõõmussaare juhendamisel ja jätkab sealsamas õpinguid doktorantuuris.

Maarja Uus õpib Eesti Muusika-ja Teatriakadeemias ning sügisest jätkuvad tema õpingud Schola Cantorum Basiliensises (Šveits). Mõne aasta eest avastas Maarja enda jaoks lisaks plokkflöödile lauto ning sealt edasi theorbi ning on nüüd kogu oma hingega sukeldunud ka nende instrumentide imepärasesse helidemaailma.

Põhjalikum tutvustus on leitav veebilehelt www.kammermuusika.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv