Superbänd RED HOT CHILI PEPPERS esitleb oma uut plaati eksklusiivse kontserdiga kinoekraanidel!

05.08.2011
30. augustil jõuab satelliidi vahendusel Forum Cinemas kinode ekraanidele superbändi RED HOT CHILI PEPPERSI uue ja kauaoodatud albumi “I’m With You” eksklusiivne ja ainulaadne esitluskontsert, mille kestel tulevad esimest ja ainsat korda ettekandele kõik uhiuue albumi lood. Kontsert jõuab valitud kinoekraanidele üle kogu maailma ning nende kinode seas on ka Forum Cinemas kinod Coca-Cola Plaza, Ekraan ja Astri.

Plaadi esitluskontsert toimub nimetatud kinodes teisipäeval, 30. augustil algusega kell 22:00. Piletite eelmüük algab alates reedest, 5. augustist.

Pileteid Red Hot Chili Peppersi uue kauamängiva albumi "I'm With You" esitluskontserdile saad osta SIIT!

Lisaks uue albumi lugudele esitab ansambel selle ainulaadse kontserdi käigus ka valiku oma suurimatest hittidest.

Kontsert ise toimub Saksamaal, Kölnis ning samal õhtul esitletakse seda nii Ameerika Ühendriikide, Kanada, Euroopa ja Lõuna-Ameerika valitud kinode ekraanidel. Ligikaudu 900 kinoteatri seas, kus publik sellest erilisest kontserdist osa saab, on taas kord koha sisse võtnud ka Forum Cinemas kinod Tallinnas, Tartus ja Narvas.

RED HOT CHILI PEPPERS on oma tegutsemisaastate vältel müünud ülemaailmselt enam kui 60 miljonit albumit, võitnud kuus Grammy auhinda ning nende arvel on läbi aegade tervelt 11 singlit, mis on alternatiivroki raadioedetabelis sisse võtnud esimese positsiooni. Kokku on need lood püsinud edetabeli esimesel real tervelt 81 nädalat. Hetkel on raadioedetabelite vallutamist üle terve maailma alustanud nende uue kauamängiva esimene singel pealkirjaga “The Adventures of Rain Dance Maggie”.

Ansambli kontserti levitab maailma kinoekraanidele New Yorgis tegutsev BY Experience. Ansambli plaadikompaniiks on ülemaailmselt Warner Bros. Records. Uus kauamängiv jõuab Ameerikas poelettidele esitluskontserdiga üheaegselt ehk 30. augustil, teistes riikides veidi hiljem.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv