Lillefestival jagab aiandustarkust ja pakub kontserdielamust

09.08.2011
Asutus Kadrioru Park teatab, et Tallinna lillefestival peab 13. augustil Suvepäeva, kus saab tarkusi aiandusest ning õhtul kuulata Läti ja Soome külalisesinejate kontserte. Festival on osa Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmist.

Laupäeval alates kella kahest päeval saab õitesse mattunud Tornide väljaku pargis ammutada aiandustarkusi kõrgelthinnatud aiandusspetsialistidelt. Mailis Laanemäe OÜ Gardenerist alustab päeva esimese loenguga kell 14 ning teemaks on “Peenraääred ja multšivalik”. Eneli Käger, kes on Substrali aianduskonsultant, võtab kell 15 sõna teemal “Aed pulga otsas” ning maastikuarhitekt Maarja Gustavson räägib kell 16 teemal “Mõnus isumisnurk: terrassi-ja rõduhaljastus”. Kindlasti saab ka kõikidele spetsialistidele aiandusealaseid küsimusi esitada.

Alates kella viiest algab Suvepäeva väliskultuuride programm. Esimesena esineb on Lätist pärit lastekoor, mis kannab nime “Knipas un Knauki”, kes toob Lillefestivalile päikest ja lapsemeelset rõõmu.

Õhtu jätkub Soome väliskülaliste esinemistega, keda sellel aastal esindavad lausa kolm kollektiivi – Ability, Electric Monk ja Kärtsy. Kõiki kolme bändi ühendab armastus Rock´ n Rolli vastu, kuid nende repertuaaris on tuntavad ka jazzi, souli ja 50-60 aastate muusika mõjud.

Tallinna lillefestivali Suvepäeval toimuvad teematunnid ning kontserdid on kõigile tasuta ning lisainfot leiab lehekülgedelt lillefestival.tallinn.ee ja www.kadriorupark.ee

Rahvusvaheline Tallinna lillefestival on osa Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmist.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv