Virumaa suurim suvelõpupidu „Meri, Muusika ja Muinastuled“

25.08.2011
Selle aasta augusti viimasel laupäeval, 27. august, toimub Ida-Virumaal Toila sadamas Muinastulede Öö. Jõhvi kontserdimaja koostöös Toila vallavalitsusega on sellele sündmusele hoogu juurde andnud korraldades selle traditsiooni tähistamiseks meeleoluka õhtupooliku ning tulevärgi Toila rannas.

Õhtu põhiliseks sündmuseks on tuleskulptuuride ehitamine, mis süüdatakse muinastuledena kell 21.30. Tuleskulptuure ehitatakse meeskonnatööna ning hetkel on oma team’id registreerinud Rakvere linnavalitsus, Politsei- ja piirivalveameti Ida Prefektuur, Nordea Pank, Toila Spa Hotell, Toila vallavalitsus, Eesti Energia, Viru Keemia Grupp, Kirderanniku Segakoor, Ida-Viru Ettevõtluskeskus, Seesam Kindlustus, Viru Vangla, Kirderanniku Koostöö Kogu ja Toila noored kohti soovijatele jätkub veel, kuid registreerimine kestab selle nädala reedeni. Parimatele auhinnad!

Meelelahutuslik programm algab juba kell 16.00. Õhtu jooksul esinevad mitmed kohalikud noortebändid ja rahvatantsijad. Toimuvad päästedemonstratsioonid maal ja merel. Samuti näitavad oma oskusi päästekoerad. Noortematele osavõtjatele täiesti oma mänguala, kus on võimalik koos maskottidega mängida, meisterdada ja vaadata mereteemalisi multikaid. Ülesse pannakse ka päästetehnikanäitus „Enne ja nüüd“. Õhtu peaesineja on ansambel Regatt ning plaate tulevad keerutama Raadio 2 REGGAE POWER ja DJ Heidy Purga.

„Meil on hea meel, et Muinastulede Öö tänapäevane tähistamise traditsioon on alguse saanud just Toilast. Tänaseni on see programmilt mahukaim ja külastatuim sellelaadne sündmus Eestis“, nendib Toila valla arendusnõunik Mehis Luus.

Jõhvi kontserdimaja direktor Piia Tamm: „Meil on siiralt hea meel, et viis aastat tagasi koos Toila vallavalitsusega algatatud idee seob nii mõnusalt kohalikku kogukonda – tuleskulptuure tulevad ehitama nii ettevõtted kui ka sõpruskonnad. See on hea viis üheskoos suvele punkt panna ja uus tööaasta sisse juhatada. Tänu toredatele koostööpartneritele ja sõpradele on sel õhtul tegemist nii õhus, merel, vee all kui ka maal!“

Täpsemat informatsiooni Toila Muinastuled Öö kohta leiab Toila vallavalitsuse koduleheküljelt.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Ida-Virumaa

Ida-Virumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv