Estonian Air avab lennuliini Jyväskylässe

31.08.2011
25. märtsil 2012 avab Estonian Air otselennud Tallinna ja Jyväskylä vahel. Lennud hakkavad toimuma seitse korda nädalas: kord päevas tööpäeviti (esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti) ning kaks korda päevas pühapäeviti.

Estonian Airi lennugraafik Tallinna ja Jyväskylä vahel pakub häid lennuühendusi nii ärireisijatele kui ka puhkajatele. “Lennugraafik pakub klientidele häid lennuühendusi läbi Tallinna Estonian Airi sihtkohtadesse Skandinaavias, SRÜ, Beneluxi ja Balti riikides,“ lausus Tero Taskila, Estonian Airi president ja juhatuse esimees.

“Jyväskylä-Tallinna lennuliini avamine on meie esimene samm Soome turule laienemisel,“ lisas Taskila.

“Jyväskylä on Soome üks olulisemaid linnaregioone. Lennureiside arvu jätkuv kasv annab meile positiivse signaali, et meie piirkond on atraktiivne ja pakub huvi. Meie rahvusvahelisel linnal on heameel tervitada uut vedajat,“ lausus Markku Andersson, Jyväskylä linnapea.

“Tervitame palavalt Estonian Airi! Uued ettevõtmised turismi ja äri valdkonnas on Kesk-Soomele olulised, tuues lennujaama piirkonda uut elu ja suurendades regiooni elanike lennuvõimalusi,“ lausus Ari Hiltunen, Jyväskylä Regionaalse Arengu Ettevõtte tegevjuht.

Lennugraafik Tallinna ja Jyväskylä vahel alates 25. märtsist 2012

Väljumine / Saabumine
Esmaspäev, kolmapäev, reede, pühapäev OV 521 Tallinn 13:55 Jyväskylä 15:00
Esmaspäev, kolmapäev, reede, pühapäev OV 522 Jyväskylä 15:40 Tallinn 16:45
Teisipäev, neljapäev, pühapäev OV 523 Tallinn 23:35 Jyväskylä 00:40
Esmaspäev, kolmapäev, reede OV 520 Jyväskylä 6:05 Tallinn 7:10

Otse Soome südames asuv Jyväskylä on suurim ülikoolilinn ja nõutud koht sündmuste läbiviimiseks. Jyväskylät tuntakse ka atraktiivse sihtkohana, mis pakub lõpmatul hulgal võimalusi spordi tegemiseks ja tervise taastamiseks looduse rüpes.

Ühe suuna hind Jyväskylässe on alates 49.03 eurost, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Hind sisaldab kõiki makse, kohtade arv on piiratud.

Lisainfo ja piletid aadressil www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 16 101 ja reisibüroodest.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv