Haapsalus algavad legendaarsed Nostalgiapäevad

07.09.2011
Sel nädalavahetusel 9.-11. september on Haapsalus juba legendaarseks muutunud Nostalgiapäevad. Seitsmendat korda toimuv sündmus kannab alanime „Seitsmeaastaku plaan on peaaegu täidetud“.

Nostalgiapäevad toovad Haapsallu vanade asjade, autode ja võrride sõbrad ning stiilipidude fännid. Aastatega on välja kujunenud kindel seltskond, kes üle Eesti ja kaugemaltki iga kord septembri alguses Haapsallu SEE Teatri seltskonnale külla võristavad ning aina uusi sõpru kaasa toovad.

Sel aastal pakub „peaaegu täidetud seitsmeaastakuplaan“ reedel, 9. septembril kohtumisõhtut-kontserti "Täna õhtul - TÕNIS MÄGI", kus lisaks kontserdile kuuleme Tõnis Mägi meenutusi möödunud aegadest. Laupäeval on meeleolukatas svingi ja rock`n rolli õhtu ansambliga "THE RIGHT ORKESTRA", esineb tantsurühm "Black Coffee" ja saab kuulata endisaegseid estraadinalju ehk "Meelejahutaja jahvatab".

Kahel õhtul astuvad SEE Teatris üles Nostalgiapäevadeks moodustatud vokaal-instrumentaalansamblid ehk VIA. VIA "Kohalikud" mängib tuntud lugusid alates 70ndatest. Projektbänd "Metal Silicone" koosseisus Marko Kasepalu, Karl H. Arro, Indrek Reede, Reimo Põder, Erko Kalev, Kristjan Meigas, Indrek Mihkelson esitavad meenutusi heavy metal kuldajast - Black Sabbath, Motörhead, Slayer, Ramones jt. Lisaks on siin ka temaatilised puhkeõhtud, lintmakidisko, filmiprogramm, avatud on Min.Nõuk.Puhvet jpm.

Nostalgiapäevade märgisündmuseks on endisaegsete sõidukite PARAAD, mis jätkub väljanäituse, taidlejate rahvastesõpruse kontserdi ning täikaga. Lastele on aga kohale toodud taluloomad ja –linnud, keda saab käega katsuda, toita ja mõnega neist sõitugi teha.

Uuenduseks on AUTODE VIGURSÕIT Lossiplatsil ning piloot-lavastus "Limonaadi ETS" Loomekeskuse Limonaadimajas. Mängitakse tragikoomilisi lugusid ajast, mil Haapsalus oli oma limonaaditehas. Käsikiri on Enn Vetemaalt ja Erki Aulelt, lavastas Erki Aule, mängivad SEE Teatri näitlejad.

Nostalgiapäevad lasevad mõnusalt ajal tagasi voolata ja lausa kutsuvad ikka veel suvisesse Haapsallu.

VII Nostalgiapäevad Haapsalus kava vaata SIIT.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Haapsalu, Läänemaa

Haapsalu, Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv