Valgusfestival Kadriorus pakub võrratuid elamusi

12.09.2011
Neljapäeval, 15. septembril toimub Kadrioru pargis hooaja lõpuüritus, festival „Valgus Kõnnib Kadriorus“, kus emotsioone kütvaid naudinguid pakuvad Bonzo, Tanel Padar ja The Sun, kuum tangoetendus „Puudutus“, Taiko trummide virtuoosid ja muidugi enneolematud valguskujundid, mis muudavad pimeda augustiõhtu müstiliseks elamuseks.

Maagilisel õhtul süüdatakse Kadriorus 5500 tõrvikut ja küünalt, millega valgustatakse pargi teeradasid ja luuakse meeleolukaid valguskujundeid. Samuti kasutatakse uudseid valguslahendusi, mille üheks eredamaks näiteks on 20 meetri kõrgusel hõljuv helendav kera, mis kujutab uinuvat päikest.

Õhtu algab kell 19 Bonzo soolokontserdiga Luigetiigil, millele järgneb erakordne ilutulestik tiigi vees.

Kell 20.15 jätkub kava juba Kadrioru pargi Lilleaias, kus toimub kuum Argentiina tango teemaline elava muusikaga tantsuetteaste "Puudutus“. Esinevad tangotantsijad Argentiina tango klubist ning muusikud Indrek Liit (akordion), Tanel Liiberg (basskitarr), Janno Pokk (käsilööktrummid ja nükkelharpa). Lavastus ja koreograafia on seatud Karmen Ongi poolt ning muusika autor on Indrek Liit.

Kell 21.00 astub lavale valgusfestivali peaesineja Tanel Pada & The Sun keelpilli kvarteti saatel.

Kell 22.30 algab õhtu finaal Kadrioru pargi Pillapalu platsil, kus avalöögi teevad kahel laval mängivad Taiko trummid, mida saadab keskmisel laval toimuv improvisatsiooniline tants. Peale trummishowd algab 12 minutit kestev ilutulestiku etendus mis seob endas pürotehnikat, kolmel laval toimuvat tantsushowd ja muusikat erinevatest ajastutest.

Lisainfot vt www.kadriorupark.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv