Haapsalu Kutsehariduskeskuses kutsub noored ringidesse

13.09.2011
HKHK-s alustavad sügisest tööd toiduvalmistamise, teeninduse-, fotograafia-, arvuti-, puidu ja ehituse ringid. Ringides hakkavad oma osavust treenima nii Haapsalu kui lähivaldade noored.

Maakoolide õpilased käivad kutsekooli pakutavates ringides kord kuus kolm tundi korraga teisipäeviti. Haapsalu õpilased on oodatud igal teisipäeval vastavalt graafikule. Ka Lääne-Harjumaalt on õpilasi oodata. Huviringid on osalejatele tasuta ning oskusi saab arendada kahe aasta jooksul.

Haapsalu Kutsehariduskeskuse õpetajad jagavad noortele ametialaseid teadmisi, et need saaksid paremini kujundada oma tuleviku karjäärivalikuid. Kes tahab võib kasvõi mitmes ringis käia. Ka kutsekooli enda õpilased võivad nendes huviringides osaleda, et sisustada vaba aega. Fotoringi juhendab arvutiõpetaja Mario Metshein, toiduvalmistamist kutseõpetaja Miriam Randmann, teenindust HKHK teenindusjuht Kersti Õim, arvutit kutseõpetaja Valdo Nõlvak, ehitust kutseõpetaja Toomas Kivisalu ning puiduringi ehitus-puidu ja käsitööosakonna juhataja Uve Uustalu. Kõik ringid on praktilise suunitlusega ning osalejad saavad kindlasti midagi oma kätega teha.

Ühe huviringi suurus on 15 õpilast, ringitöös osalevad 7.-9. ja 10.-12. klassi õpilased.

Innove projekti „Koolinoorte ühised huviringid Haapsalu Kutsehariduskeskuses” raames on koolile projekti elluviimise toetuseks eraldatud aastani 2013 üle 52 000 euro.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv