AVIAREPS ja Airline Management teatavad ühinemisest Balti riikides

14.09.2011
Rahvusvaheline esindusekspert siseneb Balti riikidesse tugeva kohaliku partneri kaudu

Maailma suurim lennufirmade ja turismiettevõtete esindusettevõte AVIAREPS jätkab kontorite võrgu laiendamist sõlmides lepingu Eestis tegutseva peamüügiagendiga Airline Management ning asutab seeläbi oma 42. kontori.

Ühinemine toob kaasa kohaliku ettevõtte nimemuutuse, mis saab edasises äritegevuses olema AVIAREPS Airline Management.

AVIAREPS Airline Management Tallinnas asuv kontor tegutseb Baltikumiüleselt pakkudes müügi-, turundus- ja avalike suhete teenust lennundus- ja turismiettevõtetele. Hetkel esindab ettevõte kümmet klienti ning on esindusturul tuntud tegija. Ettevõtte portfellis on LOT Polish Airlines ja Brussels Airlines (mõlemat esindatakse Eestis), Etihad Airways, Air Mauritius, Air Namibia, Air Seychelles, Jet Airways, Condor ning samuti Carnival Cruise Lines ning Wyndham Hotels (kõiki neid esindatakse Eestis, Lätis ja Leedus).

Michael Gaebler, AVIAREPS president ja tegevjuht: „Eesti ja Balti riigid on tõestanud oma kasvavat majanduslikku mõju ning ühinemine on loogiline samm pakkumaks esindusteenuseid kogu maailmas. Oleme ettevõtte Airline Management näol leidnud usaldusväärse juba tegutseva partneri, kes vastab meie kõrgetele kvaliteedinõuetele ja teenindustandarditele.“

Airline Management looja Leela Lilleorg jätkab AVIAREPS Airline Management tegevjuhina. Suurte kogemustega ja hea turutunnetusega endine Estonian Air’i asepresident asutas 2005. aastal edukalt oma esindusettevõte.

Lilleorg loodab läbi ühinemise “lisada oma Balti ärile globaalset fookust ning uues kuues pakkuda klientidele veelgi kõrgetasemelisemat teenust kasutades ära tekkivad sünergiad.”


Lisainfo AVIAREPS Airline Management kohta

AVIAREPS Airline Management
Katusepapi 6,
Tallinn 11412, Eesti
Tel: 668 1000
Faks: 622 8115
E-mail: llilleorg@aviareps.com


AVIAREPS’ist

Asutatud Saksamaal 1994. aastal ning kontorivõrgustikuga enam kui 35-s riigis on AVIAREPS Grupp maailma juhtiv lennundus- ja turismiorganisatsioonide esindusettevõte. Firma portfellis on enam kui 86 lennufirmat ja rohkem kui 90 turismiorganisatsiooni. Lisaks peamistele tegevusaladele: peamüügiagendi teenused lennufirmadele ja turismiorganisatsioonide esindamine – saavad kliendid kasutada ka avalike suhete- , turundus-, IT, finants- ja lennujaamade turundusteenuseid. Lisainfo saamiseks külastage http://www.aviareps.com või jälgige meid twitteris http://twitter.com/Aviareps_Group.

Uudiste arhiiv