Metsajõe puhkemajas on valiminud väliköök ja laste mängulinnak

14.09.2011
Meeldivad elamused ja uskumatud naudingud keset metsakohinat ja linnulaulu....

Metsajõe puhkemaja platsil on valminud lastele uus ja tore mänguväljak. See on suurem projekt, mida tegime koostöös MTÜ Jändja Noorte ja PRIAga. Lisaks on meil katusealuse ja jahimaja juurde valminud katusega grillimiskoht. See uuendus võimaldab klientidel ka vihmase ilmaga rahulikult grillida.

Meie talus on lisaks majutusele võimalik osa võtta kanuumatkast, mängida paintball'i või piljardit, samuti võrk- ja jalgpalli või teha grupiga matk metsas.

Aastaid tagasi hakkas pereisa ehitama endist laudahoonet ümber. Soov oli ehitada saun, kus ennast pesemas käia ja kaminaruum, kus siis nii sama istuda peale sauna. Möödus aeg ja poeg hakkas ise koos sõpradega edasi ehitama. Sõpradega koos ehitati saun ümber suuremaks ja tehti juurde pesuruum koos basseiniga. Koos ehitati ka ühekordne maja pooleteisekordseks ja tehti ülemine korrus. Sõbrad käisid koos ja kutsusid külla ka sõprade sõbrad ja nii see koht arenema hakkas. Edasi ehitas poeg uue kamina, piljardiruumi ja neli magamistuba. Tule sinagi puhkama meie ilusasse puhkemajja ja nautima saunamõnusid.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Oleme väga rahul majutusega ja suurepärase hommikusöögiga. Teie tiigis oli üli mõnus ujuda ning mänguväljakud ja muruplats olid ideaalses... (5.0)" Anna hinnang

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv