Lodi kutsub tudengeid ajaloolisele laevareisile!

13.10.2011
Lodi elustab Tartu Sügispäevade raames ajaloolise traditsiooni - kutsub tudengid pardale ja seilab Pihkvale kõige lähemast Eesti sadamast - Värskast Tartusse.

Reis kestab kaks päeva - väljasõit on Värska Sanatooriumi juurest kolmapäeval, 19. okt kell 10.30 ja Tartusse jõutakse neljapäeval, 20. okt u. kell 17.00. Pardale võetakse 20 tudengit, ööbitakse lodjal Piirisaare sadamas.

Et pikk retk lõbusamalt kulgeks, peab iga osaleja sooritama etteaste vabalt valitud valdkonnas - huvitav ettekanne, laul või pillilugu, etendus, vahvate asjade valmistamise töötuba, kokkamine vmt. Lodjal on olemas avar trümm, esitlustehnika, mobiilne WiFi internet, 14 m kõrgune mast, kööginurk, abivalmis meeskond jm etteasteteks vajalik.

Reisijad valitakse pardale huvikirja alusel - kirjutage, kes olete, mida ja kui kaua õpite ning milline oleks teie panus reisi programmi mitmekesistamiseks. Lisage ka telefoniumber. Kiri saatke aadressile seiklus@lodi.ee hiljemalt 14. oktoobriks. 16. oktoobril anname teada, kelle lodjakoterman reisile kaasa valis. Kandideerima on oodatud kõik tudengid alates rebastest kuni doktorikraadi püüdlejateni. Kaks päeva kestev purjereis ajaloolise laeva pardal on lisaks vahvale seiklusele suurepärane võimalus leida uusi sõpru erinevatel erialadelt.

Osalustasu on 15 eurot, mis koos etteastega katab lodjasõidu, toitlustuse, Piirisaare sauna ja ööbimise kulud.

Lamabanahad ja rippkoid on laevas olemas, kaasa tuleb võtta magamiskott, soovitatavalt soojad riided ja kes soovib, siis ka saunalina ja saunaõlled.

Reisi alguspunkti Värskasse tuleb saabuda omal käel, näiteks liinibussiga, mis väljub Tartust kell 8.00.

Täiendav teave:
Liisa-Lota Kaivo
MTÜ Emajõe Lodjaselts
tel 555 99 100
info@lodi.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Super laevasõit! (5.0)" Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv